Fenerbahçe'nin konuğu Trabzonspor

Fenerbahçe'nin konuğu Trabzonspor
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın Trabzonspor'u ağırlayacak

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftası kritik bir maça sahne olacak. Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk edecek.

Ülker Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde oynadığı son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe 68 puanla zirve takibini sürdürüyor. Jesus'un yönetimindeki sarı lacivertliler, Trabzonspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

Son 6 maçında 4 yenilgi, 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor'un 48 puanı bulunuyor.

Ligin ilk yarısındaki maçta Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etmişti.

4 eksik, 5 isim ceza sınırında

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Altay Bayındır, Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de 5 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Samet Akaydın, Serdar Aziz, Enner Valencia, Miha Zajc ve Gustavo Henrique sarı kart görmeleri durumunda Antalyaspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz ve Stefano Denswil'in sakatlığı bulunuyor, Anastasios Bakasetas da cezası nedeniyle takımda yer alamayacak.

Nenad Bjelica 26 yıllık hasreti bitirmek istiyor

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, ilk büyük sınavını, Fenerbahçe karşısında verecek. Bjelica, göreve geldikten sonra ilk iki maçını deplasmanda oynadı ve kaybetti.

51 yaşındaki çalıştırıcı, 33'üncü hafta MKE Anakragücü mücadelesi ile ilk iç saha maçına çıktı. Başkent ekibini 2-0 yenen Trabzonspor, Fenerbahçe maçı öncesi moral depoladı.

Bordo mavililer ligde Kadıköy'de en son 23 Ağustos 1997'de kazandı. Trabzonspor bu tarihten sonra deplasmanda 12 kez kaybetti, 12 maçtan ise beraberlikle ayrıldı.

Nenad Bjelica, hem 26 yıllık deplasman hasretine son vermek, hem de kendisi adına bu sezon ki ilk deplasman galibiyetine imza atmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.