FİNAL HAZIRLIĞI

Konyaspor Basketbol, 15. hafta maçında cumartesi günü Finalspor’u konuk edecek
FİNAL HAZIRLIĞI

Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, 15. hafta maçında cumartesi günü Finalspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde hazırlıklar devam ederken, moraller ise bozuk. Ligde son 4 maçını kaybeden Konyaspor Basket, şampiyonluk yarışından koptu. Yeşil-beyazlı ekip, sezona çok iyi başlayıp liderliğe yükselirken, son bir ayda galibiyete hasret kaldı.

 

Konyaspor Basket, üst üste 4 olmak üzere son 6 maçta 5 mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışında önemli kayıplar verdi. Yeşil-beyazlılar, mağlubiyet serisinin ardından onuncu sıraya geriledi. Temsilcimiz bu hafta evinde oynayacağı Finalspor maçını kazanarak ligde yeni bir sayfa açmak istiyor. Öte yandan Konyaspor Basket’te sakatlıklar da can sıkıyor. Yeşil-beyazlı ekipte Manisa deplasmanında el bileğinden sakatlanan Oğulcan Baykan’ın 2 hafta sonra parkelere döneceği açıklanmıştı.

 

Ancak detaylı yapılan kontrollerde 24 yaşındaki skorer oyuncu da kırığa rastlandı. Samsunspor maçını da kaçıran ve son 1 aydır takımından ayrı kalan Oğulcan Baykan’ın 2 hafta sonra oynayacak duruma gelmesi bekleniyor. Omzundan sakatlanan deneyimli uzun forvet Hazer Avcı’nın da bu haftaki Finalspor maçında oynamasının zor olduğu belirtildi. 23 yaşındaki oyun kurucu Kaan Sarıaslan’ın takıma dönmesi ise biraz olsun yüzleri güldürdü. *YÜKSEL CEVCEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.