Futbolda karar günü

Kulis bilgilerine göre liglerin son 8 haftası 12 Haziran’da başlayacak 
Futbolda karar günü

Süper Lig’de kalan maçların takvimi de bugün açıklanacak. 7 kulübün ‘ligden düşme kalksın’ önerisine ise sıcak bakılmıyor.

TÜRK futbolunda gözler son toplantıya çevrildi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde son kez toplanacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, liglerin son durumunu kamuoyuna duyuracak. Son zirvede ayrıca, küme düşme konusunun da masaya yatırılması ve nihai kararın açıklanması bekleniyor. TFF'nin, Avrupa liglerinde olduğu gibi 5 oyuncu değişikliği konusundaki fikrini de açıklaması söz konusu.

KORONAVİRÜS nedeniyle liglere verilen ara sonrası geçtiğimiz haftalarda Riva'da toplanan TFF Yönetimi ile Kulüpler Birliliği, Süper Lig'in 12 Haziran'da tekrar başlaması için hemfikir olmuştu. Bu fikirde bir değişiklik olmadığı ve maçların planlanan tarihte kaldığı yerden başlayacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca liglerin son 8 haftasının maç programının da bugün duyurulması bekleniyor.

BAŞKAN Nihat Özdemir'in, Türkiye'nin mevcut şartlarının değişimini göz önünde bulundurarak, alınacak önlemler noktasında izleyecekleri yol haritasını da açıklaması bekleniyor. UEFA da ülke federasyonlarından en geç bu hafta içinde liglerin durumuyla ilgili son kararların verilmesini istemişti. Öte yandan 7 takımın bu sezon ligden düşme kalksın önerisi ise karşılık bulmamış gözüküyor. Kulis bilgilerine göre TFF bu öneriye sıcak bakmıyor. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.