Galatasaray'da Falcao'nun ardından bir isim daha indirimi kabul etti!

Corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilirken kulüpler bu durumun yarattığı mali sıkıntıları aşmak için yollar aramaya devam ediyor
Galatasaray'da Falcao'nun ardından bir isim daha indirimi kabul etti!

Corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilirken kulüpler bu durumun yarattığı mali sıkıntıları aşmak için yollar aramaya devam ediyor. Avrupa'nın birçok kulübü oyuncu maaşlarında kesintiye giderek süreci geçirmeye çalışırken Türk kulüpleri de bu yönde adımlar atmaya başladı. 50 puanla ligde 3. sırada bulunan Galatasaray'da bu doğrultuda ilk olarak Radamel Falcao ile anlaşmaya varılmıştı. Sarı kırmızılı kulüpte bir isim daha maaşında indirime gitmeyi kabul etti.

Galatasaray'da maaş indirimine ilk olum yanıt Falcao'dan geldi. 34 yaşındaki futbolcunun 5 milyon euro garanti maaş ve elde edeceği başarılara göre 2 milyon euro da bonus hakkı bulunuyor. Falcao'nun toplam alacağı rakamdan 1.5 milyon Euro kesinti yapılmasına "Olur" cevabını verdi.

Corona virüsü salgını nedeniyle liglere verilen arada tüm kulüpler gibi ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan Galatasaray maaş indirimi konusunda bir isimden daha olumlu yanıt aldı.

Radamel Falcao ile yapılan görüşmelerde 1.5 milyon Euro'luk indirim için söz alan yönetim, Younes Belhanda ile de el sıkıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.