Gaziantep FK 3-1 İ.H. Konyaspor

Ne Bülent Korkmaz’dan, ne bu futbolculardan, ne de bunları yaşamamıza vesile olan yönetimden bir cacık olmaz
Gaziantep FK 3-1 İ.H. Konyaspor

TOLGA DURMAZ

Tüm sezondaki rezilliklerinize rağmen size inananlara kan kusturdunuz. 87’ye kadar önde götürdüğünüz maçı 2 dakikada rakibe teslim edenleri ve bu rezil kadroyu oluşturanları bu şehir unutmayacak

KONYASPOR taraftarına hayatlarının sonuna kadar unutamayacağı bir sezon yaşattınız. İki sezon önce şampiyonluk hayali kuran bu camiayı yerle bir ettiniz. Alkışlar (!) bu takımı oluşturan Aykut Kocaman’a, ona koşulsuz güvenen, kulübün anahtarını veren, hep yanlış zamanda müdahaleler yapan, kulübü borçlandırmayalım diye futbolculuk vasfı bitmişleri kadroya dolduran yönetime.. Mutlu musunuz şimdi? Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı müzesine götürmüş bir takımı ne hallere soktunuz? Daha iki hafta önce Sivasspor’a karşı 2-1 önde götürdüğünüz maçı son dakika golüyle kaybeden sizler, bu kez 87.dakikasına önde girdiğiniz maçı 3-1 kaybediyorsunuz. Biz utancımızdan penaltıya bile ses çıkaramazken sizler maç içerisinde vermediğiniz mücadeleyi saha dışında futbolcu kovalayarak gösteriyorsunuz. Kaldı 3 hafta. Artık ne taraftarda, ne de bizlerde umut kalmadı. İdam anını bekleyen mahkum gibi bizi azapta bırakanları ve milyonluk şehri bu duruma düşürenleri Konyaspor taraftarı unutmayacak.

Maçtan dakikalar

ilk dakikasında konuk takım gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Volkan Fındıklı verkaçlarla ceza sahasına sokuldu. Karşı karşıya pozisyonda kaleci Günay gole izin vermedi.

13. dakikada konuk ekip öne geçti. Ömer Ali’nin pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Milosevic, uzak köşeye doğru yaptığı vuruşta topu filelerle buluşturdu: 1-0

25. dakikada ceza sahasında meşin yuvarlakla buluşan Maxim, dönerek yaptığı vuruş direkten geri döndü. Seken topu Kenan tamamlamak istedi, ama savunma araya girdi.

26. dakikada hızlı gelişen konuk ekibin atağında Ömer Ali’nin pasıyla ceza sahasına sokulan Bajic, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı gitti.

45+2.dakikada hızlı gelişen İttifak Holding Konyaspor atağında Ömer Ali sağ kanatta hareketlenip ortasını yaptı. Savunmadan seken meşin yuvarlakla buluşan Milosevic’in sert şutunda kaleci Günay, son anda topu kornere çeldi.

Maçın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi

İkinci yarı başlarken Gaziantep FK takımında Kayode çıktı yerine Muhammet Demir girdi

50.dakikada Gaziantep FK takımında Oğuz Yılmaz sarı kart gördü

86.dakikada Gaziantep FK penaltı vuruşu kazandı

87.dakikada Maxim kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve skoru 1-1 yaptı

89.dakikada Furkan Soyalp'in golüyle ev sahibi takım 2-1 öne geçti

90+9.dakikada Pawlowski durumu 3-1 yaptı

Mücadele 3-1 sona ererken maç sonunda sahada olaylar yaşandı

İLK 11'LER

Gaziantep FK: Günay, Kana Bıyık, Djilobodji, Tosça, Güray, Oğuz, Andre, Maxim, Kayode, Kenan Özer, Morais

Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Volkan, Uğur, Milosevic, Anicic, Alper, Miya, Ömer Ali, Bajic, Jevtovic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.