Her maç final gibi

Yeşil-beyazlıları ligin son 8 haftasından birbirinden zorlu maçlar bekliyor
Her maç final gibi

Konyaspor’un bu sezonki kaderini pandemi arasından sonra oynanacak maçlar belirleyecek

Konyaspor’da gözler 14 Haziran’da oynanacak Gençlerbirliği maçıyla başlayan ligin son 8 haftasını çevrildi. Bu sezon ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, sezonun kalan maçlarında lige tutunmaya çalışacak. Yeşil-beyazlılar geride kalan 26 haftalık süreçte istediği sonuçları bir türlü alamadı. Sezonun ilk yarısında 3 galibiyet 6 beraberlik alan Konyaspor, 17 haftalık bölümü 15 puanla tamamlamıştı.

Ligin ikinci yarısında çıktığı 9 maçta 2 kez galip gelebilen Anadolu Kartal’ı, 5 maçtan beraberlikle ayrıldı, 2 kez de mağlup oldu. Konyaspor, ligin 18’inci haftasında deplasmanda Ankaragücü ve 26’ıncı haftasındaki maçta evinde Fenerbahçe önünde galip gelebildi. Konyaspor, 9 maçlık süreçte ise 11 puan toplayabildi. Konyaspor’u 12 Haziran'da yeniden başlayacak lig maçları öncesi kalan 8 haftada ise çok zorlu rakipler bekliyor.

Yeşil-Beyazlıların, kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor ile yapacağı maçlar, lige tutunabilmesi bakımından büyük ölçüde kaderini belirleyecek. Özellikle iç sahada tribün desteğini arkasında hisseden yeşil beyazlılar bu süreçte bu gücünden yoksun kalacak. Konyaspor zorlu 8 haftalık süreçte Covit-19 nedeniyle seyircisinden yoksun çakacağı maçlardan maksimum puanları toplayıp ligde kalmayı hedefliyor. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.