Her şey virüsün seyrine bağlı

Spor Genel Müdürü ve Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Baykan, Türkiye’de yeniden liglerin başlayıp başlamayacağı konusunda değerlendirmelerde bulundu
Her şey virüsün seyrine bağlı

TRT Spor yayınına katılan Mehmet Baykan hastalığının seyrinin önemli olduğunu belirterek, “Şuan için güç virüste. Düdükte virüste. Neyi planlarsak planlayalım, neyi düşünürsek düşünelim, önümüzde öyle bir gerçek var ki bu da hastalığın seyri. Bilim kurulunun vereceği tavsiyeler sayın bakanımız ve sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkede şartların hangi noktaya geldiğiyle alakalı ortaya konulacak fotoğraf ve sonrasında biliyorsunuz 2 defa sayın bakanımızın başkanlığında federasyon başkanlarıyla toplantılar oldu. Bende bu toplantılara katıldım. Şu anda her şey hastalığın seyrine bağlı” dedi. 

LİGLERİN yeniden başlamasıyla ilgili umutlu olduğunu belirten Baykan, “Allah’a şükürler olsun seyir olarak iyi gidiyoruz. Bu seyrin tam netleştiği zaman ve FIFA ile UEFA bağlantıları da önemli, 23 Nisan’da UEFA 3.kez 55 ülke federasyonuyla toplantı yapacak. En uygun zaman diliminde liglerin tamamlanmasının gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bunu herkes anladı. Çeşitli alternatifler konuşuluyordu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun diğer federasyonların, Gençlik Spor Bakanlığının son açıklaması ve son planlaması geçerli olacaktır. Yani bir ilde maçların oynanması gibi, seyircisiz oynanması gibi liglerin mayıs, haziran, temmuz ayında oynanmasıyla ilgili bir fikir beyan etmemiz doğru olmaz” ifadelerine yer verdi.

TOLGA DURMAZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.