Herkes Manchester City dedi ama Bayern Münih...

Erling Haaland'ın aile dostu haberi verdi!
Herkes Manchester City dedi ama Bayern Münih...

Avrupa'da yaz transfer dönemi yaklaşırken, gözler Erling Haaland'ın hangi takıma gideceğine çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Norveçli süperstarın İngiliz ekibi Manchester City ile anlaştığı iddia edilmişti, ancak oyuncunun ailesine yakın gazeteci Jan-Aage Fjortoft'tan yalanlama geldi. Bu sırada transfere dev bir kulüp daha girdi: Bayern Münih...

ERLİNG HAALAND İÇİN BAYERN MÜNİH İDDİASI

Real Madrid ve Manchester City haberleri gündemdeki yerini korurken, Haaland için son iddia Alman basınından geldi. Habere göre Bayern Münih, yıldız golcü için el altından görüşmeler yürütüyor. 75 milyon euro serbest kalma bedeli olan Haaland'ın ödemesinin bir kısmının, yaz aylarında takımdan ayrılması beklenen ve 30-40 milyon euro bonservis getirmesi planlanan Lewandowski tarafından karşılanacağı söyleniyor.

Konu hakkında konuşan Bayern Münih Başkanı Oliver Kahn, Erling Haaland'ın müthiş bir golcü olduğundan bahsederken, 21 yaşındaki golcünün maaşının başa çıkabileceklerinden çok daha fazla olduğunu açıkladı. Öyle ki Norveçli yıldızın tahmini maaşının 30 milyon eurodan fazla olması bekleniyor. Bayern Münih'te Lewandowski'nin ise maaşı 25 milyon euroya yakın.

HAALAND'I ALAN YAŞADI

21 yaşında olmasına rağmen şimdiden muhteşem istatistiklere imza atan Erling Haaland, bu sene de gollerine tüm hızıyla devam ediyor. Norveçli golcü bu sezon çıktığı 26 maçta 25 gol 8 asist yapmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.