HESABI KAPATIN!

Kalyon Stadyumu’nda oynanacak ve 16’da başlayacak zorlu maçı Özgür Yankaya yönetecek
HESABI KAPATIN!

Konyaspor, 6. hafta maçında bugün deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Kalyon Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. İki takım açısından da zorlu geçmesi beklenen mücadeleyi Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılığını Kamil Çetin ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak.

 

Konyaspor dün sabah yaptığı idmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlarken, öğleden sonra özel uçakla Gaziantep’e giderek kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-beyazlılar, ligde galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında kazanarak, zorlu fikstür öncesi hem yenilmezliğini sürdürmek, hem de moral bulmak istiyor. Konyaspor’da, uzun süreli sakatlıkları bulunan Volkan ve Anicic’in yanı sıra tedavileri süren Uğur ve Amir bugünkü maçta forma giyemeyecekler.

 

Temsilcimizde Amir’in yerine Musa Çağıran’ın mücadeleye ilk 11’de çıkması bekleniyor. Savunmanın ortasında yine Ahmet Çalık-Abdülkerim Bardakçı ikilisi forma giyecek. Ligde bugüne kadar oynadığı ilk 4 karşılaşmada 6 puan toplayan Konyaspor, Gaziantep deplasmanından da puanlarla dönmeyi hedefliyor. Bu sezon çıktığı 2 deplasman maçından da beraberlikle ayrılan ve bu karşılaşmalarda kalesinde gol de görmeyen Konyaspor, sezonun ilk deplasman galibiyetini Gaziantep’te almayı amaçlıyor. TOLGA DURMAZ

Gaziantep FK-Konyaspor

STAT: Kalyon

SAAT: 16:00

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: beIN Sports-1

CEZALI: Mirallas- Morais

HAVA: 26 (Açık)

Sehic

Skubic A.Çalık A.Kerim Guilherme   

Jevtovic Musa

Shengelia Ö.Ali Milosevic

Kravets

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.