İÇİMİZİ ISITIN!

Yeşil-beyazlılar, Sivasspor karşısına 8 oyuncusundan yoksun çıkacak
İÇİMİZİ ISITIN!

Ligde Ankaragücü yenilgisiyle taraftarını üzen ancak kupada son 16’ya adını yazdırarak morallenen Konyaspor bugün Sivasspor ile karşılaşacak. Saat 19’da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek.

PAROLA 3 PUAN

Konyaspor, Süper Lig'in 13. haftasında bugün Sivasspor’u konuk edecek. MEDAŞ Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 19’da başlayacak maçı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bıyık yapacak. Müsabakada Kutluhan Bilgiç dördüncü hakem olarak görev yapacak. Geçtiğimiz haftayı Ankaragücü yenilgisiyle kapatan ancak hafta içi Türkiye Kupasında Altınordu’yu 3-1 mağlup ederek son 16’ya adını yazdıran ekibimiz Sivasspor maçından da galibiyet hedefliyor.

İÇİMİZİ ISITIN!

Yeşil-Beyazlı ekipte bu maç öncesi kadro önemli eksikler bulunuyor. Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Kravets, Musa Çağıran, Samuel Eduok, Marin Ancic, Hurtado, Sokol Cikalleshi, Volkan ve Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Jevtovic zorlu randevuda forma giyemeyecek. Ayrıca geçen hafta test sonucu pozitif çıkan Erdon Dacı’nin testinin negatife döndüğü aktarılırken, Arnavut oyuncunun kadroda yer alması bekleniyor. Takımda Sivaspor maçına Adil Demirbağ ise kart sınırında çıkacak.

Takımdaki bu eksikler Teknik direktör İsmail Kartal’ı düşündürürken, tecrübeli çalıştırıcının Sivaspor maçında bazı futbolcuların mevkilerinde değişiklik yapması bekleniyor. Kartal’ın kart cezalısı Jevtovic’in yokluğunda ön liberoda kimi oynatacağı merakla beklenirken, İsmail Kartal’ın o mevki için Adil Demirbağ’ı düşündüğü öğrenildi. Öte yandan Konyaspor’da, teknik heyet futbolcular yapılan koronavirüs testlerinde pozitif vakaya rastlanmadı. TOLGA DURMAZ

 

 

Konyaspor-Sivasspor

--------------

Sehic

Skubic Ahmet Ç. A.Kerim Guilherme

Adil Amir

Ö.Ali Milosevic Shengelia

Miya

----------

STAT: Medaş BŞ

SAAT: 19:00

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: beIN Sports

CEZALI: Jevtovic

HAVA: 4 (P.Bulutlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.