İlk 2 haftayı 4 puanla geçip sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılarda moraller tavan yaptı

Beşiktaş maçında aldığı çarpıcı sonuçla dikkatleri üzerine çeken Konyaspor’da gözler Denizlispor maçında. Anadolu Kartal’ı bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanmak niyetinde
İlk 2 haftayı 4 puanla geçip sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılarda moraller tavan yaptı

SEZONA iyi bir giriş yapan Konyaspor’da iyi gidişatın Denizli deplasmanında da sürmesi planlanıyor. Beşiktaş’ı 4-1 ile geçerek tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlılarda aynı performansın Denizlispor karşısında da devam etmesi düşünülüyor. Beşiktaş karşılaşması sonrasında önceki günü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı futbolcular, dün akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 

ANTRENMANDA futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, sakatlığı süren Alper Uludağ dışında tüm oyuncular çalışmada yer aldı. Anadolu Kartalı hazırlıklarını bugün yapacağı tek antrenmanla sürdürecek. Hafta boyu günde tek çalışma yapacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Denizli’ye ise cumartesi günü gidecek. Lige Konyaspor’a nazaran çok kötü başlayan Denizlispor’da Pazar günü oynanacak maça çıkış gözüyle bakıyor. 

KONYASPOR’da transfer çalışmaları ise sürüyor. Stoper mevkisine takviye yapmayı düşünen yeşil-beyazlılarda yurt dışından bir oyunuyla anlaşma aşamasına gelindiği ifade edildi. Ekibimizde limit durumu ve kadrodaki yabancı kontenjanının açılması halinde ise sol kanat için daha önce prensipte anlaşılan Ganalı Ofulu ile sözleşme imzalanabileceği bildirildi. Kiralık olarak gönderilmesi beklenen Erdon Daci konusunda herhangi bir gelişme yaşanmazken, kaleci Serkan Kırıntılı için de kulübe ulaşan bir teklifin olmadığı kaydedildi.

SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.