İsmail Kartal: Takviye gerekli

Konyaspor’un teknik patronu İsmail Kartal, "Yeni takviyelerde daha iyi olacağız" dedi
İsmail Kartal: Takviye gerekli

KONYASPOR Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği beraberliğini değerlendirdi. İsmail Kartal, "Bizim için test maçıydı. Kısa bir süredir takımın başındaydık, 3-4 antrenmanla maça çıktık. Takım kendi arasında antrenman maçları yaptı ama 90 dakika ciddi bir maç oynanmadı. İlk 60 dakikadaki oyun ve alınan bir puan gelecek için umut verici. Gol yollarında biraz etkisiz kaldık” dedi.

TAKIMIN eksikleri ile ilgili yönetime gerekli raporu verdiklerini belirten İsmail Kartal, “Bu konuda başkanımız, yönetimimiz çalışıyor. İnşallah bunları tamamladıktan sonra daha mücadeleci daha savaşçı ve daha çok beklentilere cevap veren bir Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz. Takımıma, oyuncularıma güveniyorum. Aramıza atılacak yeni arkadaşlarla iyi bir takım yaratacağız. Bir puanı Konyaspor taraftarına armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

KONYASPOR Teknik Direktörü İsmail Kartal, kaleci Serkan Kırıntılı hakkında da konuştu. İsmail Kartal, Gençlerbirliği maçı kadrosunda yer almayan kaleci Serkan Kırıntılı hakkında, "Daha hazır olmadığı için kadroya almadım. Affettik diye hemen oynayacak diye bir kural yok. Sehic bugün iyi bir maç çıkardı. Serkan Kırıntılı şu an takımımızın oyuncusu. Daha önce gitmek için girişimlerde bulunmuş. Kendisi yine gitmek isterse tabii ki kulüp yönetimiyle oturup konuşabilir. Şu an antrenmanlara çıkıyor" dedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.