Jevtovic'in bonservisi 5 Milyon Euro

Yeşil-beyazlıların Sırp futbolcusu, Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklifler aldığını belirtti
Jevtovic'in bonservisi 5 Milyon Euro

Mozzart Sport’a konuşan Jevtovic, kendisi için yüksek bonservis belirlendiği için transferinin gerçekleşmediğini söyledi  

KONYASPOR’un başarılı ön liberosu Marko Jevtovic, mozzartsport’a açıklamalarda bulundu. Bir önceki sezon Konyaspor’da iyi işler yaptığını ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çektiğini belirten Jevtovic, “Geçen sezon kariyerime iyi başladım. Analizlerde ortalama 12.5 kilometre koştuğum ortaya çıkıyordu. Sezon başında Avrupa'dan önemli takımlardan teklifler geldi. Ancak Konyaspor 5 Milyon Euro bonservis talep etti” dedi.

JEVTOVİC belirlenen bonservis miktarının gerçekçi olmadığını belirterek, “Yalan söylemeyelim, bu rakam gerçekçi değildi. Kulübüm bu bedeli isteme hakkı elbette var. Ama belirlenen yüksek bedel nedeniyle transferim olmadı” şeklinde konuştu. Jevtovic Konyaspor’un ligdeki durumuyla ilgili olarak ise; “Sezonu iyi başladık, Eylül ortasına kadar sıkıntı yoktu. Daha sonra kötü bir seriye girdik, ancak yinede alttaki takımlardan daha iyiyiz.Salgın bittiğinde lig devam ederse ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.

BBN SPOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.