Karapınar Belediyespor'dan üç imza geldi

Karapınar Belediyespor'dan üç imza geldi

2024/2025 futbol sezonu yapılanmasında Karapınar Belediyespor, dış transferde önemli isimlerle anlaştı.

Ligin uzun maraton olması sebebi ile kadrosunu güçlendiren yeşil siyahlı ekip ligde üst sıraları hedefliyor. İşte yeni transferler:

Sinan Can Ardıç: Adana Kozan Spor FK'dan transfer edilen genç stoper, daha önce Ceyhan Spor’da 23 3. Lig maçında görev almış ve BAL Ligi tecrübesi bulunuyor. Defansta sağlam bir performans sergilemesi beklenen Ardıç, Ceyhan Spor, Gümüşhane Telekom Spor, Mucurgücü Spor, Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor ve Kozan Spor FK’da forma giymiş bir isim.

Alpaslan Kavun: Uzunköprü Spor’dan transfer edilen genç kanat oyuncusu, Düzce bölgesinde dikkat çeken bir kariyere sahip. Düzce Gençlik Hizmetleri Spor, Düzce Ayyıldız Gençlik ve Spor, Çilimli Belediyespor, Pırpır Gençlik ve Spor, Dedeler Spor ve Uzunköprüspor’da oynayan Kavun, hücum hattımıza hız ve hareketlilik katacak.

Nuri Aladağ: Adana Pozantı Belediye Gençlik ve Spor’dan transfer edilen genç orta saha oyuncusu, Çukurova Gençlerbirliğispor, Adanaspor AŞ, Seyhan Belediyespor ve Adana Denizli Mithatpaşa Spor gibi takımlarda oynadı. Teknik becerisiyle orta sahada kilit rol oynaması bekleniyor.

Karapınar Belediyespor yönetimi, bu transferlerin takıma güç katacağını belirterek yeni sezon için umutlu olduklarını kaydettiler.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.