KARTAL ÇEKİNMİYOR

Milli ara sonrası Kasımpaşa’yı konuk edecek yeşil-beyazlılarda imha planı hazır
KARTAL ÇEKİNMİYOR

Pazar günü oynanacak zorlu maç öncesi kafasındaki ilk 11’i şekillendiren İsmail Kartal, kazanmak için her şeyi yapacak
KARTAL’DA 3 EKSİK VAR

Konyaspor’da tüm dikkatler Pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçına çevrildi. Ekibimizde hazırlıklar son aşamaya geldi. Yeşil-beyazlılar milli takımlarından dönen oyuncuların da katılımıyla bugün öğleden sonra yapacağı idmanla hazırlıklarının büyük bölümünü tamamlayacak. Anadolu Kartalı’nda test sonuçları pozitif çıkan Levan Shengelia ve İbrahim Sehic ile idman eksiği olan Ömer Ali Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. 

SON İDMAN CUMARTESİ GÜNÜ

MİLLİ takımlarından dönen Sokol Cikalleshi, Deni Milosevic, Erdon Daci ve Farouk Miya’nın fiziki anlamda herhangi bir problemlerinin olmadığı Kasımpaşa maçında forma giyebilecekleri ifade edildi. Yeşil-beyazlılar milli ara öncesi Fenerbahçe karşısında aldığı 3 puanın ardından galibiyet serisi yakalamak istiyor. Konyaspor cumartesi günü yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayıp Kasımpaşa maçını bekleyecek.

KARTAL, 11’İNİ NETLEŞTİRİYOR

Teknik patron İsmail Kartal ise zorlu maçta sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde şekillendirdi. Sehic’in yokluğunda kalede görev Eray’a verilecek. Geri dörtlüde bir değişim beklenmezken, Skubic, Adil, Abdülkerim ve Guilherme bu maçta da savunma görevini üstlenecek isimler olacak. Jevtovic ve Oğuz’un ön libero olarak görev yapması beklenen Konyaspor’da, İsmail Kartal’ın sağ kanattaki sorunu Milosevic ile çözmesi bekleniyor. Milli takımdan moralli dönen Cikalleshi solda, Miya ise forvet arkasında oynayacak. Konyaspor’un hücumdaki en etkili silahı ise yine Kravets olacak. TOLGA DURMAZ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.