KARTAL’IN TADI YOK!

Milli ara sonrası çıktığı maçta beraberliği zor kurtaran yeşil-beyazlılarda yenilmezlik serisi ise devam ediyor
KARTAL’IN TADI YOK!

Konyaspor, milli aranın ardından konuk ettiği Yeni Malatyaspor karşısında sahadan 1-1 eşitlikle ayrılırken rakibi karşısındaki şansızlığına son veremedi. Anadolu Kartalı, ilk 3 maçına oranla Yeni Malatyaspor karşısında vasat ve dağınık bir futbol sergilerken, mağlup duruma düştüğü maçta Kravets’in attığı golle beraberliği kurtardı ve haftayı 1 puanla tamamladı.

 

Locaların yüzde 50 kapasite ile açılmasıyla mücadeleyi az sayıdaki yeşil-beyazlı taraftar da takip etti. Seyir zevkinin düşük olduğu mücadelede iki takım da net gol pozisyonuna girmekte zorlandı. 58’de Zeki Yavru’nun kafa vuruşuna engel olamayan ve 1-0 mağlup duruma düşen Kartallar bu gol 82’de Artem Kravets ile karşılık verdi ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

Bu sonuçla yeşil-beyazlı temsilcimiz Malatyaspor karşısında Konya’da yine kazanamadı. Daha önce rakibiyle Konya’da oynadığı 3 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Konyaspor 1-1 biten maçın ardından kötü seriyi 4 maça çıkartmış oldu. Öte yandan Konyaspor futbol olarak tat vermediği maçta yine yenilmeyerek ligin namağlup takımları arasında haftayı kapatmayı başardı. Konyaspor 6.haftada deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. YÜKSEL CEVCEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.