Kartal komada!

Özellikle iç sahada taraftarına kan kusturan yeşil-beyazlılar bu kez de Göztepe’ye takıldı!  
Kartal komada!

İç sahada maç kazanamaz hale gelen Konyaspor kötü seriyi Göztepe maçında da durduramazken, tribünler yönetimi istifaya davet etti.

Konyaspor ateşin içinde

İTTİFAK Holding Konyaspor, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı ilk maçta Göztepe’ye 3-1 mağlup olurken ateşin içine düştü. 20 puanda kalan yeşil-beyazlı ekip, düşme hattındaki rakiplerinin de kazanmasıyla tehlikeli en çok hisseden takımlar arasına girdi. 

İç sahada 537 gün sonra

TARAFTARININ müthiş destek vermesine rağmen vasat bir futbol sergileyen ekibimiz buna karşın 34’de Ömer Ali ile bulduğu golle öne geçti. Kartal’ın bu golü 537 dakika sonra iç sahada gelen ilk golü olma özelliği de taşıyordu. Ancak üstünlüğünü koruyamayan ekibimiz sahasındaki maçtan 3-1 mağlup ayrılarak tehlike hattına iyice yaklaştı.  

‘Yönetim istifa’ sesleri

MAÇIN son bölümünde ise tribünler yönetime büyük tepki gösterdi. Yönetimi istifaya çağıran yeşil-beyazlı taraftarlar futbolculara da öfkeliydi. Kaleci Serkan ise maçın son bölümünde maraton tribünleriyle gerginlik yaşadı. Takıma gösterilen tepkiye el-kol hareketleriyle karşılık veren Serkan’a taraftarın tepkisi de daha da sertleşti.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.