Kocaman iddiasına jet yalanlama

Star Gazetesi, Konyaspor’un eski çalıştırıcısı Aykut Kocaman ile temas halinde olduğunu iddia etti. Habere yeşil-beyazlı kulüpten yalanlama geldi
Kocaman iddiasına jet yalanlama

Tarihinin en başarılı sezonlarından birisini geçiren ve ligde 8 haftalık dönemde yenilgiyle tanışmayan, dahası İlhan Palut idaresinde son 12 resmi maçını kaybetmeyen Konyaspor’un teknik direktör arayışı içinde olduğu iddia edildi. Star Gazetesinin yaptığı haberde yeşil-beyazlıların eski çalıştırıcısı Aykut Kocaman ile temasta olduğu iddiası ortaya atıldı. Konyaspor’un başarılı bir dönem geçirdiğini görmezden gelen gazete bu haberiyle Konyaspor taraftarının tepkisini çekti. “Süper Lig'de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu” başlıklı haberde; “Süper Lig'de son olarak Başakşehir'den ayrılan Aykut Kocaman için Konyaspor talip oldu. Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmek isteyen Konyaspor yönetimi tecrübeli hoca ile ligde zirveyi hedefliyor” ifadelerine yer verildi. Konyaspor Kulübü ise haberi yalanladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle: 
“10.10.2021 tarihinde star.com.tr isimli internet sitesinde yer alan ‘Süper Lig’de Aykut Kocaman sürprizi! Eski takımı talip oldu’ haberi tamamen hayal ürünüdür. Bilindiği gibi İttifak Holding Konyaspor’umuz, Teknik Direktörümüz İlhan Palut önderliğinde Süper Lig’de namağlup yoluna devam etmektedir. Hocamız ile karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörüyle yolumuza devam ettiğimizi ve uzun yıllar birlikte çalışmayı hedeflediğimizi belirtmek isteriz. Galatasaray maçı öncesi art niyetle hazırlanan bu ve benzeri haberlere taraftarımızın ve spor kamuoyunun itibar etmemesini önemle rica ederiz.”   

Kocaman iddiasına jet yalanlama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.