Konya’da gülen taraf Sivas 0-1

8 eksikle çıkılan maçta 2 futbolcusu da maç içinde sakatlanan Konyaspor’un oyunu tat vermezken, Fajr’in 61.dakikadaki golü 3 puanı Sivas’a getirdi
Konya’da gülen taraf Sivas  0-1

Süper Lig’in 13.haftasında Sivasspor’u ağırlayan Konyaspor son derece etkisiz bir futbol sergilediği maçta güçlü rakibine ikinci yarıda yediği tek golle teslim oldu ve haftayı puansız kapattı. Haftalardır sakatlık nedeniyle as kadrosunu sahaya süremeyen İsmail Kartal, Sivas maçında da sıkıntı yaşadı. Maça sakat ve cezalı oyuncularının bolluğunda 8 eksikle çıkan yeşil-beyazlılarda, bu futbolculara maç içerisinde de Miya ve Alper’in sakatlığı da eklenince kadro sıkıntısı hat safhaya çıktı. İlk yarının tamamını kendi yarı alanında geçiren ekibimiz rakibine de net fırsat vermeden soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıya da baskılı başlayan konuk ekip 61.dakikada aradığı golü Fajr ile buldu. Golün ardından Konyaspor’un şuursuz baskısı sonucu değiştirmezken karşılaşmayı tek golle kazanan Sivasspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılmış oldu.

Konya’da gülen taraf Sivas  0-1

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
*6 ceza sahası içinde topla buluşan Kayode'nin altıpas üzerinden çektiği şutta, kaleci Sehic gole izin vermedi. 
*13 Uğur Çiftçi'nin sol kanattan ortasına hareketlenen Gradel'in şutunda, kaleci Sehic topa müdahale ederek tehlikeyi önledi. 
*41 Fajr'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda, kaleci Sehic topu çeldi.
*52 ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Kayode’nin şutu çerçeveyi bulmadı.
*61 Gradel ile gelişen akında Erdoğan ceza alanı içinde topla buluştu. Pasında Fajr düzgün vuruşla topu ağlarımızla buluşturdu: 0-1   
83 Guilherme’nin sağ kanattan kullandığı korner atışında Milosevic müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaptı. Top az farkla auta çıktı.

Konya’da gülen taraf Sivas  0-1

Konya’da gülen taraf Sivas  0-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.