KONYASPOR 3 PUAN İÇİN

Malatya maçında beklenen futbolu sergileyemeyen evindeki maçtan 2 puan kaybeden Anadolu Kartal’ı bu kaybı Gaziantep deplasmanında telafi etmek istiyor
KONYASPOR  3 PUAN İÇİN

Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak Konyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip son hazırlıklarını bugün sabah yapacak ve öğleden sonra Gaziantep’e giderek kampa girecek. Süper Lig’de çıktığı 4 maçtan 6 puan toplayan Konyaspor 6. haftaya 11. sırada girdi. Oynadığı dört maçlık periyotta bileği bükülmeyen yeşil-beyazlılar son dönemdeki serisini sürdürerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

KONYASPOR  3 PUAN İÇİN

Şunana kadar çıktığı 2 deplasman maçından beraberlik ile dönen yeşil-beyazlılar yenilmezlik ünvanını G.Antep deplasmanında da sürdürmeyi planlıyor. Son taktiklerini basına kapalı yapan Konyaspor, bugün sabah saatlerinde yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve Gaziantep’e gidecek. Kritik karşılaşma öncesi Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Marin Anicic, Amir, Volkan ve Uğur Demirok bu maçta forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.