Konyaspor’a Potuk çalımı

İlhan Palut’un alınmasını çok istediği Alper Potuk, Ç.Rize ile anlaştı
Konyaspor’a Potuk çalımı

Emrah Başsan’ı Kayserispor’a kaptıran yeşil-beyazlılar Alper Potuk transferinde de başarılı olamadı

Konyaspor’un transfer listesinde yer alan Alper Potuk ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı ve tecrübeli futbolcu Çaykur Rizespor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezonu Ankaragücü'nde geçiren Alper Potuk'un, takımının küme düşmesinin ardından Süper Lig'den aralarında Konyaspor ile birlikte Alanyaspor ve Çaykur Rizespor’un peşinde olduğu yıldız futbolcu yeni takımını buldu.

Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynadıktan sonra geçtiğimiz yıl Ankaragücü'ne transfer olan Alper Potuk, Ankaragücü'nün küme düşmesinden sonra takım arayışındaydı. Ankaragücü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Alper Potuk'un Rizespor ile anlaştığı belirtildi. Ankaragücü'nün kampından ayrılan Alper Potuk, Karadeniz ekibiyle her konuda anlaştı. Konyaspor, Alper için son teklifini geçtiğimiz günlerde yaparken, yeşil-beyazlı kulübün teklif ettiği rakamdan daha yüksek ücret veren Rizespor ile el sıkıştığı belirtildi.

 

Bu gelişme üzerine Konyaspor transfer komitesi alternatif isimlere yöneldi. Bu mevki için öncelik yerli oyunculara verilecek, eğer listedeki isimlerle anlaşma sağlanamaz ise rota yabancı oyuncuya çevrilecek. Konyaspor’da sol kanat ve forvet transferi için de girişimler devam ederken, şu an için bu mevkilerde imza aşamasına gelinen bir isim bulunmuyor.  *TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.