Konyaspor Alanya’dan çıkamadı

İlk yarıda yüksek tempoyla oynayan rakibinin baskısını kıramayan ve devreye 1-0 geride giren Konyaspor’un ikinci yarıdaki baskısı sonucu değiştirmeye yetmedi
Konyaspor Alanya’dan çıkamadı

SÜPER Lig’in 10.haftasında Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşan Konyaspor sahayı 1-0 mağlup terk ederek 2 maç sonra yenilgiyle tanıştı. Ligin yenilgisiz tek takımı olan Alanyaspor karşısında istenen futbolu sergileyemeyen ekibimiz özellikle maçın ilk yarısında kalesinde sıkıntılı anlar yaşadı. Elbette Alanyaspor’un etkili futbolunun yanı sıra hakeminin ev sahibi takımın sertliğine göz yumması ve Konyasporlu futbolculara gereksiz kartlar göstererek sindirmesi de ilk yarıdaki silik futbolun nedenleri arasındaydı. 

İKİNCİ yarıya iki hamleyle başlayan Konyaspor tam dengeyi sağlayıp baskı kuracağı anda ise bu kez sakatlık kâbusu ile karşılaştı. Dakikalar 55’i gösterdiğinde 2 gol ayağının aynı anda sakatlanmasıyla büyük bir şanssızlık yaşayan Konyaspor’da Kravets ve Cikalleshi’nin beklenmedik sakatlığının ardından hücum hattında gücü daha da düştü. İkinci yarıda daha çok topa sahip olan ama pozisyon üretmekte güçlük çeken Konyaspor’un beraberlik çabası sonucu değiştirmeye yetmeyince karşılaşma Alanyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. TOLGA DURMAZ

 

Hakemler: Bahattin Şimşek, Ali Saygın Ögel, Mustafa Savranlar

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje (Dk. 50 Ahmet Gülay), Siopis, Salih Uçan (Dk. 70 Fatih Aksoy), Efecan Karaca (Dk. 70 Berkan İsmail Kutlu), Davidson (Dk. 84 Ceyhun Gülselam), Bakasetas, Babacar (Dk. 70 Bareiro)

İttifak Holding Konyaspor: Eray Birniçan, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Jevtovic, Alper Uludağ (Dk. 46 Miya), Cikalleshi (Dk. 55 Oğuz Kağan Güçtekin), Milosevic, Hadziahmetovic (Dk. 46 Musa Çağıran - Dk. 78 Hurtado), Kravets (Dk. 55 Eduok)

Gol: Dk. 37 Babacar (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Moubandje, Dk. 74 Bakasetas, Dk. 90+4 Fatih Aksoy (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 14 Kravets, Dk. 25 Cikalleshi, Dk. 45+1 Alper Uludağ, Dk. 75 Milosevic, Dk. 80 Abdülkerim Bardakçı (İttifak Holding Konyaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.