Konyaspor çok rahat

Ligde zirve mücadelesi veren Konyaspor, 34.haftada konuk ettiği Gaziantep FK’yı 4-1 mağlup ederken liderle aradaki puan farkını 12’ye indirdi
Konyaspor çok rahat

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında günün en önemli maçlarından olan İttifak Holding Konyaspor-Gaziantep FK maçını 4-1 kazanan yeşil-beyazlılar zirvedeki iddiasını sürdürdü.

Konyaspor çok rahat

Konyaspor ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı maçtan 3 farklı galibiyetle ayrıldı. Baştan sona üstün bir mücadele sergileyen Konyaspor31.dakikada öne geçti. Bytyqi'nin pasında altıpas üzerinde topa iyi yükselen Çekiçi'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0. 

Konyaspor çok rahat

36. dakikada Doğan Erdoğan'ın Hadziahmetovic'e müdahalesinde hakem Volkan Bayarslan sarı kartına başvurdu. Daha sonra VAR incelemesine davet edilen Bayarslan, sarı kartı iptal ederek Doğan Erdoğan'ı direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti. 43’de Michalak'ın ortasında topa iyi yükselen Ahmet Hassan'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Konyaspor 10 kişi kalan rakibi karşısında ikinci yarıda da hakimiyeti elinde tuttu. 

Konyaspor çok rahat

56’da fark 3’e çıktı. Bu dakika içerisinde gelişen Konyaspor akınında sağ çaprazda topla buluşan Soner ceza sahası yayı üzerindeki Amir’e topu aktardı. Boşnak futbolcu ayak içiyle köşeye çok şık bir vuruş yaparken takımını 3-0 öne geçirdi. Maçın son bölümünde oyundan kopan ekibimiz karşısında pozisyon bulmaya başlayan konuk ekip 87’de Muhammet Demir ile farkı 2’ye indirdi. Maçın sonucunu ise 90+4’de Michalak belirledi: 4-1. Konyaspor zorlu maçı 4-1 kazanarak puanını 61’e yükseltti.  *TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.