Konyaspor’da 100. yıla doğru

Yeşil-beyazlı yönetici, 100 yaşına 2022 yılında girecek Konyaspor’un temellerini şimdiden atmaları gerektiğini söyledi
Konyaspor’da 100. yıla doğru

Dün akşam İstanbul’da çekilen fikstür çekimine katılan Konyaspor As Başkanı Ali Kemal Işıkçeviren, ilk haftayı maç yapmadan geçirecek olmalarını bir avantaj olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Bizim için belki avantaj olacak bir hafta geç başlamak. Biraz daha hazırlıklı başlayacağız. Takımları göreceğiz. Bu sürede transferler de gerçekleşerek oturmuş bir takım olarak ikinci hafta biz de lige ‘merhaba’ diyeceğiz" dedi. 

Konyaspor’da 100. yıla doğru

Takımın durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Işıkçeviren, “Takviyelerimiz olacak. Ekonomik boyutları düşünürsek her transfer olmuyor. Gönül isterdi ki takım olarak şehrimize güzel futbolcular getirelim ama maliyetler malum yüksek. Tasarruflu hareket ediyoruz. Geçmiş yıllarda yapılan hataları yapmak istemiyoruz. Daha kaliteli, daha takıma elverişli ve takım oyununu oynayan isimleri tercih ediyoruz” şeklinde konuştu.  

Avrupa standartlarında tesisleri olduğunu sözlerine ekleyen yeşil-beyazlı yönetici, “Eksiğimiz yok. Hedeflerimiz bu sezon daha yüksek. Geçen sezon talihsizlik yaşadık ama son haftalarda ligin flaş takımıydı. Kenetlenmiştik. İyi bir yönetim ve başkan var. Şehir de arkamızda durursa ve desteklerse daha iyi olacağız. Şehrin dinamikleri ve büyükleri de desteklerse 2022’de 100. yılımızı yaşayacağız, şimdiden 100. yılın temeli atmamız lazım" dedi. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.