Konyaspor’da aranan forvet Kravets

Yeşil-beyazlıların as forvet için Artem Kravets’i kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe’den iki genç isimde gündemde
Konyaspor’da aranan forvet Kravets

KONYASPOR’da transfer çalışmaları sürüyor. Yeni teknik patron İsmail Kartal’ın görüşünü alan Konyaspor yönetimi eksik 3 mevki transferinde sona yaklaştı. Yeşil-beyazlıların Ukraynalı forvet Artem Kravets ile Fenerbahçe'den genç oyuncular Oğuz Kağan Güçtekin ve kaleci Erten Ersu ile prensipte anlaştığı iddia edildi. 

KULÜBÜN geleceği ve bütçesini düşünerek bu doğrultuda hareket eden yönetimin geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen 31 yaşındaki Ukraynalı forvet Artem Kravets her konuda anlaşıldığı belirtildi. Büyük ölçüde anlaşma sağlanan Kravets'in kısa süre içinde Konya’ya gelerek imza atması bekleniyor. Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'de forma giyen deneyimli futbolcu geçtiğimiz sezon Kayserispor forması ile toplamda 22 maçta çıkarken 9 gollük performans sergiledi. 

KRAVETS'in Ukrayna ekibi ile olan sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona eriyor. Konyaspor, ayrıca geçen sezon Rizespor’da kiralık olarak forma giyen Fenerbahçe’nin 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin ve son olarak Fenerbahçe'de oynayan ancak şu an boşta olan 26 yaşındaki kaleci Erten Ersu’ya da kadrosuna katması bekleniyor. Ersu, geçen sezon devre arası ön çapraz bağından bir operasyon geçirmiş 1 ay takımdan ayrı kalmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.