Konyaspor'da önce lig sonra imza

Yeşil-beyazlılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcular için son 8 hafta belirleyici olacak
Konyaspor'da önce lig sonra imza

Konyaspor’da yeni sezon kadro planlaması için ligin kalan bölümündeki futbolcu performansı dikkate alınacak

SEZONUN son 8 haftasına ateş hattının hemen üzerinde girecek Konyaspor’da bir yandan ligde kalma hesapları yapılırken, diğer taraftan ise yeni sezon kadrosu için planlamalar yapılmakta. Bülent Korkmaz ile önümüzdeki sezonda yola devam etmek isteyen ve kadro planlamasını hocadan gelecek rapor doğrultusunda şekillendirecek yeşil-beyazlılarda, son 8 hafta belirleyici olacak.  

YEŞİL-Beyazlı yönetim, Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın da vereceği rapor doğrultusunda bir yol haritası izleyecek ve takımda kalması istenilen futbolcularla yeniden anlaşma zemini aranacak. Konyaspor’da sözleşmesi bitecek oyuncular şöyle: Marko Jevtovic, kaleci Mücahit Atalay, Jens Jonsson, kaleci Ertuğrul Taşkıran, Fallou Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Ali Turan. Alınan bilgiye göre adı geçen futbolculardan Jevtovic ve Uğur Demirok’un takımda kalmaya sıcak baktığı belirtildi.

BU sezon inişli-çıkışlı bir grafik çizen Marko Jevtovic, erteleme sonrası kalan dönemde 4 maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacak. Konyaspor’da üçüncü sezonunu geçiren Jevtovic’in sözleşmesindeki opsiyon için 4 maç kaldı. Tafaftarların sevgisini kazanan Jens Jonsson ise en istikrarlı oyuncu olarak dikkat çekiyor. Mücadeleci futboluyla Konyaspor’da ‘Kuzeyli Savaşçı’ olarak anılan Danimarkalı oyuncu, 26 maçın tamamında forma giyerek 2 bin 236 dakika sahada kaldı. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.