Konyaspor'da süreç uzamamalı!

Konyaspor’da Olağan Genel Kurul yaklaşılırken yeni yönetimin gecikmeden seçilmesi isteniyor
Konyaspor'da süreç uzamamalı!

40 gün sonra başlayacak lig öncesi hazırlıkların yapılabilmesi için kongrenin ilk oturumda gerçekleştirilmesi gerekiyor

SÜPER Lig’de son derece iki kritik maçı kazanarak ligde kalmayı başaran Konyaspor’dan sezonun tamamlanmasının ardından gözler Olağan Genel Kurul’a çevrildi. 7 Ağustos’ta yeni yönetimini belirleyecek yeşil-beyazlı kulüpte heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başkan Hilmi Kulluk’un yeni dönemde olmayacağını açıklamasının ardından yeni adayların çıkması beklenirken, dün için yeni bir gelişme olmadı.

BAŞKANLIK için henüz net bir adayın isminin öne çıkmadığı Konyaspor’da, mevcut başkan Hilmi Kulluk’un ikna edilerek yeniden başkanlık koltuğuna oturması için ise baskılar yapılıyor. İddialara göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’u Ankara’ya davet ettiği belirtilirken, dün yapılacağı duyurulan görüşmenin ayrıntısı paylaşılmadı.

HİLMİ Kulluk’un dün yapılacağı belirtilen bu görüşmenin ardından kongrede liste sunup sunmayacağının kesinleşeceği kaydediliyor. Bu görüşmenin sonucuna göre kongre haftasında bir hareketlenmenin olabileceği, Hilmi Kulluk’un göreve devam etmek istememesindeki ısrarını sürdürmesi halinde ise yeni bir başkan adayının çıkacağı belirtiliyor. Zaman kaybına tahammülü olmayan yeşil-beyazlılarda yeni yönetim acil olarak teknik heyet ve yapılacak transferleri belirleyip takımı Süper Lig’e hazır hale getirmek için uğraş verecek. TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.