Konyaspor’da Ukraynalı golcünün transferinin bugün sonuçlanması bekleniyor

Ligin ilk maçına as forvetini yetiştiremeyen yeşil-beyazlılarda Artem Kravets’in bugün imza için Konya’ya gelmesi bekleniyor
Konyaspor’da Ukraynalı golcünün transferinin bugün sonuçlanması bekleniyor

Konyaspor yılan hikayesine dönen forvet transferinde sona yaklaştı. Bu mevki için bir çok ismi gündemine alan ancak maddi imkansızlık nedeniyle düşündüğü isimlere imza attıramayan yeşil-beyazlılar, geçen sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig’de oynayan 
Artem Kravets ile prensip anlaşmasına vardı. Kayserispor’un da yeniden renklerine dahily etmek istediği oyuncunun bugün Konya’ya gelmesi bekleniyor. 

Kravets ile son anda bir pürüz çıkmaz ise bugün Konya’ya gelecek ve sağlık kontrolünden geçirilecek. Ukraynalı futbolcu, yapılacak kontrollerde bir sorun çıkmaması durumunda 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. Yine transferi gündemde olan Fenerbahçe’nin genç orta saha futbolcusu Oğuz Kağan Güçtekin konusunun da bugün netlik kazanması bekleniyor. 

Daha önce prensipte anlaşılan kaleci Erten Ersu da imza için yönetimi bekliyor. Bu 3 transferin dışında sol kanat için de harekete geçen yeşil-beyazlı yönetim girişimlerini hızlandırdı. Ekibimiz bu bölge için Avrupa’da forma giyen, genç bir isimle temasta olduğu ve imzanın bu hafta atılabileceği ifade edildi. Konyaspor sol kanata yapacağı takviye ile birlikte transferi noktalayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.