Konyaspor erteledi

Yeşil-beyazlılarda bugün başlaması gereken çalışmalar uzatıldı
Konyaspor erteledi

Teknik patron Bülent Korkmaz’ın talebiyle izin uzatılırken idmanların Perşembe günü başlaması planlanıyor

SÜPER Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da izin uzadı. Liglerin ertelenmesinin ardından yeşil-beyazlı futbolculara verilen 4 günlük tatil bugün sona erecek ve çalışmalar yeniden başlayacaktı. Ancak korona virüs salgınından ötürü ülkemizde her geçen gün artan vaka ve ölüm sayısı nedeniyle Konyaspor Yönetim Kurulu yeni bir karar alarak tatili iki gün daha uzattı. 

YEŞİL-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada hazırlıkların perşembe günü start alacağı belirtildi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve kulüp Başkanı Hilmi Kulluk dün telefonda konuyu görüştü. Yapılan görüşmeler sonrasında Korkmaz’ın isteğiyle takıma verilen izin 2 gün daha uzatıldı. Yeşil-beyazlı takımın sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: 

KONYASPORUMUZ’un 24 Mart Salı günü planladığı antrenman, yönetimimiz ve teknik heyetimizin istişareleri sonrası 26 Mart Perşembe günü saat 18.00'a alınmıştır”. Ayrıca Konyaspor’un Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, tüm dünyayı etkisi altına alan ve spor dünyasını da yakından ilgilendiren koronavirüs salgını dolayısıyla yeşil-beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi. Kısa bir video yayınlayan ve herkesin çok dikkatli ve kurallara uyması gerektiğini belirten Korkmaz, “Herkesin sağlığı için evde kal” ifadesini kullandı. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.