Konyaspor hırs küpü

Lig arasından sonra ilk sınavını G.Birliği karşısında verecek Konyaspor’da 2 cezalı dışında eksik bulunmuyor
Konyaspor hırs küpü

TOLGA DURMAZ

Yeşil-beyazlılar futbolcular, idmanlardaki performansıyla teknik heyetin kadro tercihini zorluyor

KONYASPOR’da tüm gözler 27.haftada oynanacak Gençlerbirliği maçına çevrilirken takımın son durumu teknik heyeti memnun ediyor. Adım adım maç haftasına gelinirken, idmanlardaki tempoda artmaya başladı. Uzun zamandır takım halinde çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da, son oynanan Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören iki futbolcu Ömer Ali ve Skubic dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

BU sezon şanssız sakatlıklar yaşayan ve çok fazla forma şansı bulamayan Anicic, Hurtado ve Miya’nın son durumları yüzleri güldürüyor. Arka adalesinde 2'nci derece yırtık ve kanama saptandığı için ara öncesindeki son 5 maçta takımdan uzak kalan Marin Anicic’in sakatlığını tam olarak atlattığı ve oynayacak düzeye geldiği belirtildi. 20.hafta oynanan Antalyaspor maçında sakatlanan,  kas zorlanması ve yoğun ödem tespit edildiği için takımdan uzaklaşan Farouk Miya’dan iyi haber geldi.

GEÇTİĞİMİZ hafta zorlamaya bağlı bir sakatlık yaşayan Ugandalı futbolcunun tedavisinin tamamlandığı ve yıldız futbolcunun takımla çalışmalara bugünden itibaren başlayacağı bildirildi. Konyaspor’a geldiği günden beri sakatlıklarla boğuşan Hurtado’nunda son durumun iyi olduğu tecrübeli oyuncunun ligin son 8 haftasında Bülent Korkmaz’ın en büyük silahları arasında olduğu kaydedildi.

GOL orucunu son iki maçta bozan ve attığı gollerle takımına puanlar kazandıran Riad Bajic’in de form durumu teknik heyeti sevindiriyor. Eski günlerine dönme sinyalleri veren ve idmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Boşnak golcü, lige bıraktığı yerden dönmek istiyor. Futboldan uzun süre uzak kalan yeşil-beyazlı futbolcuların form durumlarının gayet yerinde olduğu belirtilirken, Bülent Korkmaz’ın 11 tercihinde zorlanacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.