Konyaspor için ölüm kalım maçı

Yeşil-beyazlılar, yarın zirve hesapları yapan Sivasspor’u ağırlayacak
Konyaspor için ölüm kalım maçı

Ligde son 7 maça girilirken ateş hattının hemen üzerinde yer alan Konyaspor kritik bir maça daha çıkıyor.

KONYASPOR, 28. Hafta maçında yarın iç sahada Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saygın tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak kritik mücadele saat 21.00’de başlayacak. İki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılığını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan yapacak.

HAFTA boyunca yoğun tempoda çalışan Konyaspor bugün gerçekleştireceği son idmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde cezaları sona eren Ömer Alive Skubic bu zorlu maçta forma giyebilecekler. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Hurtado yine takımını yalnız bırakacak.

GEÇTİĞİMİZ hafta Başkent’te aldığı yenilgiyle morali bozulan yeşil-beyazlılar, şampiyonluk yarışı içinde olan Sivasspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Gençlerbirliği yenilgisiyle 26 puanda kalarak on beşinci sıraya gerileyen Anadolu Kartalı, ilk yarıda deplasmanda yenildiği rakibini bu kez devirerek hem rövanşı almak, hem de ateş çemberinden çıkmak istiyor. 

Konyaspor'un muhtemel maç kadrosu

Serkan

Skubic Uğur Anicic Guilherme

Jonsson Jevtovic

Ö.Ali Amir Milosevic

Bajic

------------

STAT: Konya BŞ.

HAKEM: Halil Mutlu Meler

SAAT: 21:00

CEZALI: Emre Kılınç (Sivas)

HAVA: 20 (Açık)

 

Sivas ile 22.kez

Konyaspor, Sivasspor ile Süper Lig’de daha önce 21 maça çıktı. Süper Lig’de yarın Sivasspor ile karşılaşacak Konyaspor rakibiyle daha önce Süper Lig’de 21 maça çıktı. Bu maçlarda eşitlik hakim.. 21 maçın 7’sini Konyaspor, 7’sini ise Sivasspor kazandı. İki takımın 7 randevusundan ise kazanan çıkmadı. Bu maçlarda Konyaspor’un 23 golüne Sivasspor 19 golle yanıt verdi. Temsilcimiz Konya’da oynadığı maçlarda ise rakibine karşı üstün. Konya’daki 10 maçın 6’sını Konyaspor, 1’ini ise Sivasspor kazandı. Ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan maç ise 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona ermişti. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.