Konyaspor işi bu kez bitirdi

Ligde 6 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen yeşil-beyazlılar Karagümrük’ü geriye düştüğü maçta farklı mağlup ederek düşme hattıyla bağını tamamen kesti: 5-1
Konyaspor işi bu kez bitirdi

Süper Lig’de 39.hafta maçında ligin flaş sonuçlarına imza atan takımlarından Karagümrük’ü konuk eden Konyaspor, 6 maçlık galibiyet hasretine son vererek alt sıralardan tamamen uzaklaştı. 24.dakikada Cikalleshi’nin attığı gol VAR kararıyla iptal eden yeşil-beyazlılar 30’da ise Lens’in golün engel olamadı ve 1-0 mağlup duruma düştü. Bu gole 33’de Ahmet Çalık ile yanıt veren Konyaspor soyunma odasına da 1-1 eşitlikle gitti. Konyaspor için ikinci yarı ise bambaşkaydı. 61’de Cikalleshi ve 64’te Bytyqi’nin golleriyle fark 2’ye çıkarken yeşil-beyazlılar adına farkı 3’e çıkaran isim 85’de attığı golle Cikalleshi oldu. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken skoru ilan eden isim ise 90+2’de Shengelia oldu. Sahadan da 5-1 galip ayrılan Konyaspor bu sonuçla puanını 45’e çıkararak son 3 maça çok daha rahat girmiş oldu.  

Stat: MEDAŞ Konya Büyükşehir

Hakemler: Bahattin Şimşek, İsmail Şencan, Kamil Çetin

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic (Dk. 66 Barış Yardımcı), Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı (Dk. 87 Adil Demirbağ), Guilherme, Jevtovic (Dk. 82 Diomande), Hadziahmetovic, Sekidika (Dk. 66 Shengelia), Rahmanovic, Bytyqi, Cikalleshi (Dk. 87 Daci)

Fatih Karagümrük: Viviano, Serhat Ahmetoğlu (Dk. 81 Muhammed Pehlivan), Fatih Kuruçuk, Zukanovic, Balkovec (Dk. 69 Koray Altınay), Aksel Aktaş, Biglia (Dk. 81 Mevlüt Erdinç), Efe Tatlı (Dk. 59 Castro), Ndao, Lens (Dk. 69 Salibur), Borini

Goller: Dk. 30 Lens (Fatih Karagümrük), Dk. 33 Ahmet Çalık, Dk. 60, 84 Cikalleshi, Dk. 64 Bytyqi, Dk. 90+2 Shengelia (İttifak Holding Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Lens, Dk. 51 Ndao, Dk. 59 Fatih Kuruçuk, Dk. 71 Serhat Ahmetoğlu (Fatih Karagümrük), Dk. 56 Hadziahmetovic, Dk. 63 Abdülkerim Bardakçı (İttifak Holding Konyaspor)

Konyaspor işi bu kez bitirdi

Konyaspor işi bu kez bitirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.