Konyaspor kafayı kullandı

Yeşil-beyazlılar attığı 13 kafa gollüyle bu alanda ligin zirvesinde yer aldı
Konyaspor kafayı kullandı

Anadolu Kartal’ı, Süper Lig’de attığı kafa golleriyle dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligde Beşiktaş ile birlikte en çok kafa golü bulan takım konumunda

Konyaspor, Süper Lig’de attığı 35 golün 13’ünü kafa gollerinden bularak bu istatistikte birinciliği ligin lideri Beşiktaş ile paylaştı. Yeşil-beyazlılar, oransal olarak bu alanda ligin en iyi takımı olurken, Avrupa’da da önde gelen takımlar arasına girdi. Özellikle son haftalarda yan ve duran topları çok iyi değerlendiren Konyaspor, Süper Lig’de attığı son 5 golü de kafayla buldu.

 

3-2 kazanılan Yeni Malatyaspor deplasmanında attığı son 2 gol ile birlikte Başakşehir ve Kasımpaşa deplasmanı ve son oynanan Alanyaspor maçında atılan goller de kafayla geldi. Konyaspor’da sezonun ilk bölümünde sessiz kalan, ancak ikinci yarıyla birlikte son haftalarda hem mücadelesi hem de golleriyle takıma büyük katkı sağlayan Sokol Cikalleshi, hava toplarındaki başarısıyla ön palana çıktı.

 

Arnavut forvet, Süper Lig’de kaydettiği 5 golü de kafayla attı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Ukraynalı forvet Artem Kravets ise kafayla 3 kez ağları sarsarken, diğer kafa golleri iç sahadaki Beşiktaş maçında Levan Shengelia, iç sahadaki Kasımpaşa maçında Musa Çağıran, Ankaragücü maçında Nejc Skubic, Çaykur Rizespor maçında Amir ve Karagümrük maçında Marko Jevtovic’ten geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.