KONYASPOR KUPADA FARK ATTI 7-0

Seri galibiyetlerle taraftarını mutlu eden Konyaspor’un son kurbanı Manisa FK oldu.
KONYASPOR KUPADA FARK ATTI  7-0

Seri galibiyetlerle taraftarını mutlu eden Konyaspor’un son kurbanı Manisa FK oldu. Kartal’ı farklı galibiyete; Hurtado (3), Eduok, Uğur ve Erdon (2) taşıdı.

Manisa yenilgisiz gelmişti.

ZİRAAT Türkiye Kupası 4.tur maçındasahasında 2.Lig Beyaz Grup ekibi Manisa FK ile karşılaşan Konyaspor, sahadan çok rahat bir galibiyetle ayrılarak kupada adını bir üst tura yazdıran taraf oldu. 2.Lig’de sezonun 11 haftalık döneminde hiç yenilmeyen rakibi karşısına yedek ağırlık bir kadryla çıkan Konyaspor ilk yarısını 4-0 önde bitirdiği maçı 7-0 kazanarak kupada 5.tura tarihi bir sonuçla yükselmeyi başardı.

Konyaspor tarihine geçti.

KONYASPOR’u farklı galibiyete taşıyan golleri; 9, 42 ve 81.dakikalarda Hurtado, 15.dakikada Eduok, 31.dakikada penaltıdan Uğur, 50 ve 78.dakikalarda Erdon Daci kaydetti. Konuk ekipten Mehmet Uysal 59.dakikada Musa Çağıran’a yaptığı sert müdahele sonrası kırmızı kartla oyundan atıldı. Maçın 58.dakikasında Miya’nın yerine oyuna dahil olan 16 yaşındaki Ahmet Karademir ise Konyaspor’un resmi maçında oynayan en genç futbolcusu olarak tarihe geçti. 17 yaşındaki oyuncusu Abdulsamet ise 76’da oyuna dahil oldu. TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.