Konyaspor puanla dönüyor

Sezonun ilk 3 haftasını yenilgisiz kapatan Konyaspor 4.haftada Denizli deplasmanından da golsüz eşitlikle 1 puan çıkardı ve yenilmezlik serisini sürdürdü
Konyaspor puanla dönüyor

SÜPER Lig’in 4. Haftasında Denizli deplasmanına çıkan Konyaspor zorlu maçtan golsüz eşitlikle ayrılarak milli araya 1 puanla girdi. Ligde ilk haftayı maç yapmadan geçiren, ikinci haftada ise Ankara deplasamanında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Konyaspor, geçtiğimiz hafta ise Beşiktaş’ı 4-1 mağlup ederek ilk galibiyetini almıştı. Konyaspor, az önce sonuçlanan maçta ise Denizlispor ile golsüz berabere kaldı.

ÖZELLİKLE maçın ilk yarısında çok etkili olan v erakip kalede net fırsatlar bulan yeşil-beyazlılar ikinci yarıda ise daha çok savunmadaydı. Bu devrede ev sahibi takımın ataklarını kolaylıkla savuşturan ve oyunun son bölümünde galibiyet için yüklenen ekibimiz son vuruşlarda başarılı olamayınca 1 puana razı oldu. 0-0 sona eren maçın ardından Konyaspor puanını 5’e çıkartırken Denizlispor 2 puana yükseldi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

3. dakikada Ömer Ali Şahiner'in ara pasında Shengelia, ceza sahasında kaleci Pantilimon ile karşı karşıya kaldı. Shengelia'nın vuruşu istediği gibi olmayınca, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

19. dakikada Sagal'ın kullandığı köşe atışında Mustafa Yumlu'nun kafa vuruşunda, kaleci Sehic, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

29. dakikada Ömer Ali Şahiner'in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Kravets'in kafa vuruşunda, top auta gitti.

45+1. dakikada Skubic'in ceza sahası içinden şutunda kaleci Pantilimon, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.

55. dakikada Bakalorz'un korner çizgisine yakın yerden sağ köşeden ortaladığı topu kale önünde Abdülkerim Bardakcı uzaklaştırdı.

65. dakikada Lopes'in sağ çaprazdan yaptığı ortada topla buluşan Sagal, ceza sahasının sol çaprazından şutunu çekti, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

86. dakikada Cikalleshi'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda, kaleci Pantilimon meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

89. dakikada Musa Çağıran'ın ceza sahasının sol çaprazında çektiği şutta, kaleci Pantilimon topu kornere çeldi.

Karşılaşma, golsüz sona erdi. SPOR SERVİSİ

***

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Kemal Mavi

Yukatel Denizlispor: Pantilimon, Lopes, Mustafa Yumlu, Subotic, Fabiano (Dk. 73 Bergdich), Recep Niyaz, Bakalorz (Dk. 73 Murawski), Aissati, Sagal, Mesanovic, Rodallega

İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Uğur Demirok, Abdülkerim Bardakcı, Skubic, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Milosevic (Dk. 61 Cikalleshi), Shengelia (Dk. 61 Miya), Kravets (Dk. 70 Musa Çağıran)

Sarı kart: Dk. 90+1 Lopes (Yukatel Denizlispor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.