Konyaspor sahaya indi

Süper Lig’de kalan 8 haftanın oynanmasına kesin gözüyle bakılırken takımlar da hazırlıklara yavaş yavaş start veriyor
Konyaspor sahaya indi

TFF’nin 4 Mayıs’ta vereceği kesin karara odaklanan yeşil-beyazlılarda Konya’da bulunan 16 futbolcu ile idmanlar başladı

SÜPER Lig’in muhtemel başlama tarihinin 12 Haziran olarak açıklanmasıyla liglere verilen arada çalışmalarını evden ve tesislerden bireysel sürdüren Konyasporlu futbolcular, belirlenen bazı kurallar dahilinde idmanlara başladı. Önceki gün Konya’ya gelen Teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler hafta sonuna kadar olan ilk çalışma planını hazırladı. 

YEŞİL-Beyazlılar Türkiye Futbol Federasyonu’nun 4 Mayıs Pazartesi günü yapacağı toplantının ardından ise yol haritasını belirleyecek. Şuanda Konya’da bulunan 16 futbolcu ile Kayacık Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar TFF’nin vereceği karar sonrası tam takım halinde çalışmalara başlayacak.  

KONYASPOR, Süper Lig’in başlama tarihinin kesin olarak 12 Haziran belirlenmesi halinde ise kalan 6 hafta için kamp programı yapıp lige sağlam başlamak isteyecek. Hazırlık döneminde maç eksiğini de kapatmak isteyen ekibimizde şehrimizin bir diğer profesyonel takımı 1922 Konyaspor ile hazırlık maçları oynanacak. Liglerin yeniden oynaması halinde ise yeşil-beyazlılar 27. hafta maçında Gençlerbirliği’ne konuk olacak. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.