Konyaspor’un borcu ne kadar?

Konyaspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında göreve gelen Fatih Özgökçen başkanlığındaki yeni yönetim, Kayacık Tesisleri’nde Konya spor basınıyla bir araya geldi. Başkan Özgökçen istişare toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi
Konyaspor’un borcu ne kadar?

BİRLİK-BERABERLİK VURGUSU

Konyaspor’da yeni başkan Fatih Özgökçen ve yöneticiler, tanışma ve istişare toplantısında spor medyasıyla bir araya geldi. Kayacık Tesislerinde gerekleşen istişare toplantısında, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Göreve geldiği andan itibaren her konuşmasında bahsettiği birlik ve beraberliği yeni dönemde ön planda tutacaklarını ifade eden Başkan Özgökçen, “Şehrin yöneticileri, odalar, borsalar, sivil toplum kuruluşları, sanayicilerle bir araya geldik. Güzel bir hava oluştu, inşallah bunu devam ettirebilirsek Konyaspor’un değerli markasını daha iyi yerlere taşımak noktasındayız. 20-25 gün boyunca tüm yönetici arkadaşlar büyük bir gayret içindeyiz” dedi..

KONYASPOR’UN TRANSFER LİMİTİ NE KADAR?

Transfer limiti noktasında ellerinin çok rahat olmadığını ifade eden Fatih Özgökçen, “Şuan ki kadronun maliyeti 90 milyon TL. Transferde harcayacağımız para ise 25 milyon TL civarında. Limiti daha arttırmak için çalışmalar yürütüyoruz. Yeni forma göğüs sponsorluğu için sona geldik. Birçok firma ile temas halindeyiz. Yakın zamanda forma sponsorumuzu açıklayacağız. Yeni sezonda hedefimizi belirledik. Bu sezon ilk 10 ve daha üstünü hedefliyoruz. Mütevazi olacağız. Başarı için çalışacağız. Transferde 6-7 oyuncuyu kadromuza katmak amacındayız” şeklinde konuştu.

KULÜBÜN BORCU 300 MİLYON CİVARINDA

Hilmi Kulluk yönetiminin Konyaspor’a çok iyi hizmetler yaptığını söyleyen Özgökçen, “Verdiği desteği biliyorum. Emanet paralarını bile talep etmediler şuan için. Daha öncelerini çok bilmiyorum ancak son döneme şahit olduğumuz için Konyaspor'a katkıları çok büyük. Bunu çoğu kimseler yapamaz. Genel kurulda borç 240 milyon olarak açıklanmıştı ama faizlerle bu rakam 300 milyon civarında. Bunu tam hesaplamak lazım. Sonuçta faiz işliyor. Bu borcu azaltmak için Konya olarak ayağa kalkmamız lazım. Konyaspor’un malı olan Tatlıcak Tesisleri arazisi satılacak. İhale yolu ile şeffaf bir şekilde yapılacak. Bu satışın ardından kulübe yeni gayrimenkuller kazandırmak için girişimlerimiz olacak. İttifak Holding, isim sponsorluğu noktasında sözleşme gerekliliğini yerine getiriyor. Yeni iş birliği adına bazı düşüncelerimiz var” dedi.

Konyaspor’un borcu ne kadar?

ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ

Altyıpaya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgökçen, “Konyaspor Koleji için mevzuata bakıyoruz. Yeni tesis projesiyle beraber altyapı Kayacık’a taşınacak. Bu kolej ile oyuncular eğitimlerini da aynı bölgede yapacaklar ve sadece futbola odaklanacaklar. Gençlerimiz hem okullarına gidecek hem de spor yapacaklar. Altyapı olmadan yüksek maliyetli transferler yaparak kulüpleri ayakta tutamazsınız. Bu yüzden altyapıya yeni dönemde büyük ağırlık vereceğiz. Sadece ülke çapındaki altyapı maçlarını izleyecek ve alt ligleri takip edecek bir ekip oluşturulacak” ifadelerine yer verdi.

TARAFTARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK

Konyaspor’un taraftarını, taraftarın da Konyaspor’u çok özlediğini belirten Fatih Özgökçen, “Yeni sezonda taraftarımızı maçlarda görmek istiyoruz. Onlarsız maçlarımızın tadı olmuyor. Federasyonun bu konuda alacağı kararı bekliyoruz. Seyirci kararının açıklanmasıyla kombine bilet ücretlerini belirleyeceğiz. Kombinelerde fiyat çalışmalarımız devam ediyor. Ama çok cüzi olmayacak fiyatlar. Kombine fiyatlarının çok dipte kalmasını istemiyoruz ancak, afaki fiyat yapmayı da düşünmüyoruz. Konyaspor markasına yakışır şekilde hareket edeceğiz.  Taraftarımızın Konya Store'dan alışveriş yapmasını çok önemsiyoruz” dedi. *TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.