KONYASPOR’UN GÖZÜ O MAÇTA

Konyaspor’da milli ara sonrası iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçının hazırlıkları sürüyor
KONYASPOR’UN GÖZÜ O MAÇTA

KONYASPOR’da iç sahada oynanacak Ümraniyespor maçının hazırlıkları sürüyor. 4 günlük izin sonrası çarşamba günü topbaşı yapan yeşil-beyazlı temsilcimiz, dün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Ibrahim Sehic, Amir Hadziahmetovic, Zymer Bytyqi, Francisco Calvo ve Endri Çekiçi katılmadı. Isınma ile başlayan antrenman, 5'e 2 top kapma ile devam etti.

YEŞİL-Beyazlı futbolcular, antrenmanın son bölümünü dayanıklılık koşusu ile tamamladı. Arabam.com Konyaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Temsilcimizde uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Michalak’ın ise takımla çalışmalara başlaması sevinçle karşılandı. Öte yandan Konyaspor’un transferin son döneminde kadrosuna kattığı Mame Biram Diouf’a idman eksiğini kapatmak için yoğun program uygulanıyor. Teknik ekip, Senegalli forveti milli aradaki çalışmalarla Ümraniyespor maçına hazır hale getirmek istiyor.

TEKNİK Direktör İlhan Palut, Mame Diouf ile özel olarak ilgileniyor. Diğer transferlere göre daha fazla idman eksiği bulunan deneyimli oyuncu için özel bir çalışma programı uygulayan Palut’un Senegalli hücum oyuncusunu, milli arada tamamen hazırlamayı planladığı kaydedildi. Mame Diouf, özel idmanlarla açığını kapatıp takım arkadaşlarının seviyesine gelmeyi amaçlıyor. Ayrıca yeşil-beyazlı temsilcimiz, takım bulunabilmesi halinde milli arada bir de hazırlık maçı yapmayı amaçlıyor. *TOLGA DURMAZ

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.