Kulüpler ne durumda?

12 Haziran başlaması planlanan lig öncesinde kulüplerin test sonuçlarını mercek altına yatırdık
Kulüpler ne durumda?

FEDERASYONUN yayımladığı protokole göre kulüpler tesislerde sınırlı sayıda çalışan ile bireysel ve grup antrenmanlarına başlamadan önce bütün futbolcu ve personele test yaptırmak zorunda. İşte Süper Lig kulüplerinin test durumları: Trabzonspor: Süper Lig lideri Trabzonspor ilk testini 6 Mayıs, 2.testini ise 12 Mayıs’ta yaptırdı. Hiçbir pozitif vakaya rastlanmadı. Başakşehir: Kulüp testlerle ilgili herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Galatasaray: İlk test 7 Mayıs, ikinci test 8 Mayıs’ta yapıldı. Hiç pozitif vakaya rastlanmadı.

SİVASSPOR: Koronavirüs testleriyle ilgili kamuoyuna herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Beşiktaş: Kulüpten testlerle ilgili ilk açıklama 9 Mayıs tarihinde geldi ve bir futbolcu ile bir çalışanda koronavirüse rastlandığı bildirildi. 14 Mayıs’ta açıklanan ikinci test sonuçlarında ise 8 kişi artı başkan Ahmet Nur Çebi’de koronavirüs olduğu kaydedildi. Alanyaspor: İlk testler 6 Mayıs’ta yapılırken hiçbir pozitif vakaya rastlanmadı. Fenerbahçe: 5 Mayıs’ta yapılan testler sonucu bir çalışanda koronavirüs tespit edildi. 11 Mayıs’ta yapılan test sonuçlarında bir çalışanda daha koronavirüs tespit edildi.

GÖZTEPE: 4 Mayıs’ta yapılan ve 6 Mayıs’ta açıklanan test sonuçlarına göre kulüpte hiç vakaya rastlanmadı. Gaziantep FK: Testler 11 Mayıs’ta yapıldı. Hiçbir vakayı rastlanmadığı açıklandı. Denizlispor: 30 Nisan’da yapılan testlerde hiç pozitif vakaya rastlanmadığı açıklandı. Antalyaspor: 8 Mayıs’ta yapılan testlerde hiç pozitif vakaya rastlanmadığı açıkladı. Gençlerbirliği: 11 Mayıs sabahı yapılan testlerde hiçbir pozitif vakaya rastlanmadı. Kasımpaşa: İlk testlerin ne zaman yapıldığı kulüp tarafından açıklanmadı. Dün 13 Mayıs’ta yapılan 2. testlerin sonunda 2 futbolcuda koronavirüse rastlandığı açıklandı.
 
KONYASPOR: İlk testler 6 Mayıs’ta yapıldı. 7 Mayıs’ta yapılan açıklamada testlerin tamamının negatif çıktığı bildirildi. Y.Malatyaspor: 9 Mayıs’ta ilk tur testler, 11 Mayıs’ta ise ikinci tur testler yapıldı. Hiçbir pozitif vakaya rastlanmadığı bildirildi. Rizespor: Hiçbir testin pozitif çıkmadığı kaydedildi. Ankaragücü: 5 Mayıs’ta bir futbolcuda koronavirüse rastlandığı açıklandı. 11 Mayıs’ta bir kez daha test yapıldı ve bu sefer hiç pozitif vakaya rastlanmadı. 
Kayserispor: 6 Mayıs’ta testler yapıldı. 8 Mayıs’ta testlerin hepsinin negatif çıktığı açıklandı. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.