Kurtuluş gençlerde

Konyaspor, gelecek sezon kadrosunu oluşturmak için kollarını sıvadı
Kurtuluş gençlerde

Ekonomik acıdan düzlüğe çıkmak isteyen yeşil-beyazlılar birçok genç oyuncuyu takibe aldı.

SÜPER Lig’de kalan 8 haftalık dönemi sorunsuz geçip ligde kalmak isteyen Konyaspor, bir taraftan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Yeşil-beyazlı yönetimin yeni sezon öncesi mali yapı ve takıma genç oyuncu kazandırma planlarını devreye sokmaya hazırlanırken, transfer politikasını ise 26 Temmuz’da sona erecek lig sonrası hayata geçireceği ifade edildi. 

LİGLERE verilen arada altyapı hocaları ve izleme komitesi ile istişare de bulunan yönetimin takip edilen birçok genç oyuncu için rapor aldığı öğrenildi.  Koronavirüs salgınına bağlı yaşanan ekonomik kriz nedeniyle tüm dünyada spor kulüplerinin küçülmesinin kaçınılmaz olduğu ortaya koyulurken, tüm kulüpler gibi yeşil-beyazlı ekipte öze dönüş konusunda ciddi adımlar atacak. 

SON yıllarda altyapıya büyük önem veren yönetimin 26 Temmuz’da sona erecek lig sonrası tespit edilen ve Uygun maliyetteki futbolcuların kadroya dahil edileceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı ekipte takımdan gidecek ve kalacak futbolcuların ise sezon sonu belirleneceği öğrenildi. Konyaspor’da kadro maliyetinin gelecek sezonda önemli şekilde düşmesi bekleniyor. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.