Ligin 3 Yenilmezi

Süper Lig’de geride kalan 5 haftanın ardından Konyaspor’un da aralarında bulunduğu 3 takımın bileği bükülmedi
Ligin 3 Yenilmezi

SÜPER Lig’de 2020-21 sezonunda 5 haftalık dönem sona ererken aralarında Konyaspor’un da bulunduğu 3 takım henüz yenilgiyle tanışmadı. Bir başka değişle, lider Alanyaspor, en yakın takipçisi Fenerbahçe ve Konyaspor’u 5 haftalık dönemde mağlup eden olmadı. Sezona fikstür gereği maç yapmadan başlayan Konyaspor 4 maçlık periyotta 3 beraberlik, 1 galibiyet alırken, sahadan hiç mağlup ayrılmadı. 

GEÇTİĞİMİZ sezon olduğu gibi bu sezonda iddiasını ortaya koyan ve 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlikle zirveye kurulan Alanyaspor performansıyla göz kamaştırırken, Akdeniz ekibini en yakından takip eden ve 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Fenerbahçe’de ligin yenilmeyen takımları arasında yer aldı. Puan almayan takımın kalmadığı ligde galibiyetle tanışamayan ekipler ise;Gaziantep FK ile Ankaragücü oldu.. 

13 GOLLE lig lideri Alanyaspor rakip fileleri en çok havalandıran takım olurken, sadece 2 gol sevinci yaşayan Gençlerbirliği ve Başakşehir 5 haftalık dönemin en az gol atan takımları olarak dikkat çekti. Ligin hiç yenilmeyen ekiplerinden Alanyaspor ve Konyaspor ise kalelerini kapatmayı başararak bu dönemdeki en az gol yiyen takımları oldular. İki takımda 5 hatalık dönemde sadece 2’şer gol yedi.

TOLGA DURMAZ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.