Ligin dibinde yangın var

Süper Lig’de geride kalan 8 hafta zirve kadar alt sıralar içinde son drece kritik olacak
Ligin dibinde yangın var

Konyaspor’un da aralarında bulunduğu 7 takımın ligde kalma hesapları içine gireceği son 8 haftada takımları zorlu bir fikstür bekliyor

SALGIN nedeniyle 26.hafta maçlarının ardından ara verilen Süper Lig’de heyecan 12 Haziran’da tekrar başlayacak. Ligde şampiyonluk ve Avrupa Kupalarına katılma savaşının yanı sıra düşmeme mücadelesi de nefes kesecek. Konyaspor’un da aralarında bulunduğu son 7 sıradaki takımları ise çok zorlu bir fikstür bekliyor.

KASIMPAŞA, Konyaspor, Ankaragücü ve Kayserispor'un lig arasına galibiyetle girmesi kalan haftalar için alt sıralardaki tansiyonu yükseltti. İşte düşme hattındaki takımların son 8 maçları: Kayserispor (22); Fenerbahçe (D), Gençlerbirliği, Sivasspor (D), Beşiktaş, Ç.Rizespor (D), Gaziantep FK, Başakşehir (D), Trabzonspor.

ANKARAGÜCÜ (23): Gaziantep FK (D), Başakşehir, Trabzonspor(D), Alanyaspor, Göztepe (D), Galatasaray, Antalyaspor, Denizlispor (D). Ç.Rizespor (25): Galatasaray, Antalyaspor (D), Denizlispor, Konyaspor (D), Kayserispor, Kasımpaşa (D), Y.Malatya, Fenerbahçe (D). Y. Malatya (25): Kasımpaşa, Göztepe, Fenerbahçe (D), Gençlerbirliği, Sivasspor (D), Beşiktaş, Ç.Rizespor (D), Gaziantep FK.

KONYASPOR (26): G.Birliği (D), Sivasspor, Beşiktaş (D), Ç. Rize, G.Antep FK (D), Başakşehir, Trabzonspor (D), Alanyaspor. Kasımpaşa (26): Y. Malatya (D), Fenerbahçe, G.Birliği (D), Sivasspor, Beşiktaş (D), Ç.Rizespor, Gaziantep FK (D), Başakşehir.  Gençlerbirliği (28): Konyaspor,  Kayserispor (D), Kasımpaşa, Y.Malatya (D), Fenerbahçe, Göztepe (D), Sivasspor (D), Beşiktaş.

TOLGA DURMAZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.