Potada deplasmanda sevindik

Yeşil-beyazlılar deplasmanda karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir'i 13 sayı farkla 92-79 mağlup etti
Potada deplasmanda sevindik

TBL 28. haftasında Balıkesir BŞB'ye konuk olan BŞ Hastaneleri Konyaspor karşılaşmadan 92-79 galibiyetle ayrıldı. Konyaspor bu sonuçla galibiyet sayısını 17'ye çıkarırken Balıkesir arka arkaya 5. mağlubiyetini aldı. 

Karşılaşmaya uzunlarıyla iyi başlayan Konya 14-2 seriyle skor üstünlüğünü eline aldı. Ogün ile hücumda skor bulan Balıkesir farkı yakın tuttu. İlk çeyrek 21-14 Konya üstünlüğüyle geçildi.

İkinci çeyreğe yayında gerisinden arka arkaya sayılarla başlayan Konya skoru da 30-20 getirdi. Balıkesir, Hamit ve Tuğberk ile iyi bir geri dönüş yakalasa da Konyaspor, Hazer ve Upshaw ile cevap vererek skor üstünlüğünü korudu. İkinci çeyrek 48-41 Konya üstünlüğüyle geçildi. 

Üçüncü çeyrekte Balıkesir kısalarında iyi katkı aldı ancak Konya'nın uzunlarını durdurmakta zorlandı. Bu dakikalarda da Dusan'dan kritik katkı alan Konya, rakibini yanına yaklaştırmadı. Üçüncü çeyrek 71-62 Konya üstünlüğüyle geçildi.

Son çeyrekte hücumda yakaladığı ritmi sürdüren Konya 10-2 seriyle farklı üstünlüğünü korudu. Kalan dakikalarda da Balıkesir'in kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Konya karşılaşmadan 92-79 galibiyetle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.