Potada durmak yok

Konyaspor Basket, deplasmanda oynayacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla devam ediyor
Potada durmak yok

BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Konyaspor Basketbol, deplasmanda oynayacağı Final Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz salı gününden itibaren yoğun tempoda çalışan yeşil-beyazlılar dünü tek antrenmanla değerlendirdi. Temsilcimiz bugün taktik antrenmanı yapacak, yarın ise son idmanın ardından Bursa’ya giderek kampa girecek. 

YENİ antrenörü Okan Çevik yönetiminde çıktığı ilk maçta Balıkesir’i yenerek kötü gidişi son veren Konyaspor, zorlu Final Gençlik maçını da kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Bu maç öncesinde Konyaspor 33 puan ve averajla on birinci sırada play-off yarışını sürdürürken, Final Genlik ise 35 puanla dördüncü basamakta mücadelesine devam ediyor. Konyaspor Basket’te moraller yerinde, önemli bir eksik bulunmuyor. 

YEŞİL-Beyazlı oyuncuların galibiyet sözü verdikleri belirtilirken, camia galibiyet için kenetlendi. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan mücadeleyi yeşil-beyazlı temsilcimiz 95-94’lük skorla kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar rakibine rövanşı vermeyerek, play-off yarışışında seri galibiyetler almayı amaçlıyor. SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.