Potada kadro şekillendi

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak Dev Kartallar, şampiyonluk yolunda büyük koz olacak yabancı oyuncuları Matt Morgen  ve Dejan Musli transferleriyle birlikte kadrosuna son şeklini verdi
Potada kadro şekillendi

TBL’de 2021-2022 sezonuna Başantrenör Okan Çevik yönetiminde  “şampiyonluk” parolasıyla başlayan Konyaspor yabancı transferleriyle birlikte transferi tamamlayıp kadroyu oluşturdu. Teknik kadro ile anlaştıktan sonra iç ve dış transfer çalışmalarını başlatan temsilcimiz ilk olarak Mehmet Özdoğan, Hazer Avcı, Azizcan Özdemir, Cengiz Aydın Ergen, Can Özcan ve Tayfun Erülkü ile resmi sözleşme imzaladı. Hızlı başladığı transfer döneminde imza şov Kemal Canbolat, Umut Geçen, Mert Konuk, Ali Ökmen, Mustafa Ali Baran ve Hamza Alptuğ Baştuğ ile devam etti.

Yerli transferini tamamladıktan sonra şampiyonluk yolunda en büyük kozlar arasında olacak yabancı oyuncu için kolları sıvayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, oyun kurucu Amerikalı Matt Morgen’ı renlerine dahil etti.  Konyaspor ikinci yabancı hakkını ise uzundan yana kullanıp pota altına 2,13 metrelik Sırp kule Dejan Musli’yi transfer etti. 30 yaşındaki deneyimli pivot, Euroleague ve Eurocup olmak üzere uzun yıllardır üst seviye liglerde forma giydi. Baskonia, Partizan, Unicaja Malaga ve Brose Bamberg ile Euroleague tecrübesi yaşayan Musli, alt yaş kategorilerinin yanı sıra 2013 Avrupa elemelerinde de Sırbistan A Milli Takımı forması giydi. Geçen sezon hem pandemi dönemi hem de eşinin hamilelik süreci nedeniyle hiçbir takımda forma giymeyen deneyimli basketbolcu, bireysel olarak çalışmalarını sürdürmüştü. Konyaspor’da yeniden çıkış yakalamak isteyen Sırp basketbolcunun fiziksel olarak lige kadar hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Dejan’ın  transferiyle birlikte transfer çalışmalarını tamamladıklarının altını çizerek, “Takım kadromuz sezona hazır. Artık tek beklentimiz Konyaspor'a gönül vermiş taraftarımızı gururlandırmaları” ifadelerini kullandı.  (Veli Söylemez)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.