Psikolojim bozulmuştu

Uğur Demirok, kadro dışı kaldığında durumdan dolayı psikolojik olarak etkilendiğini söyledi
Psikolojim bozulmuştu

Konyaspor’da sezon öncesi kadroda düşünülmeyen ancak ikinci yarıda yeniden kadroya dahil edilen Uğur Demirok zor bir dönem geçirdiğini belirtti. Uğur Demirok, o günleri şu sözlerle anlattı: “Tabii ki olumsuz bir durum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Psikolojik olarak da etkileniyorsun. Sonuçta takımın sözleşmeli oyuncusuyum ve dışarıdaydım.” 

“Takımı hep takip ettim, maçlara da gittim zaten. Onları sahada görüp sen dışarıda olunca biraz psikolojik olarak etkileniyorsun ister istemez. Ama dediğim gibi Rabbim yine yüzümüze güldü, affedildim. Devam ediyorum yine Konyaspor çatısı altında. Ben her zaman sahada elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak.”

Affedildikten sonra Teknik Direktör Aykut Kocaman ile herhangi bir konuşma gerçekleşmediğini söyleyen Demirok, "Ayrılınca da konuşmadık zaten, geri dönüşümde de hiçbir şey konuşmadık. Sadece ‘merhaba hoşgeldin’, ‘merhaba hocam’. Daha önce Aykut hoca ile çalışmış olduğum bir 6 ay var. O beni biliyor, ben de onu biliyorum. Hiçbir şey konuşmadık ekstra" dedi.

Son olarak Konyaspor taraftarına da seslenen 31 yaşındaki oyuncu, "Bugüne kadar tam destek verdiler. Bundan sonra da vereceklerdir. Çünkü bir tane Konyaspor var. Onların desteği olmadan bu durumdan çıkmayı başaramayız. Biraz daha sabırla ve sevgiyle bizi desteklesinler. Konyaspor’u bulunduğu yerden çıkarmaya çalışacağımızın sözünü buradan veriyorum" dedi. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.