Robert Mak iddiası

Konyaspor transferin son günlerine yaklışılırken atağa kalktı. Yeşil-beyazlıların sezon başında alamadığı Zenitli sağ kanat Robert Mak’ı bu kez renklerine bağlamak istediği iddia edildi
Robert Mak iddiası


Ligde tehlikeli bölgeden bir türlü uzaklaşamayan Konyaspor’da kadronun takviyesi için yapılan çalışmalar sürüyor. Yeşil-beyazlılar ara transfer döneminde şuana kadar forvet Thuram ve sol bek Guilherme’ye imza attırırken orta saha ve kanat için görüştüğü isimlerle ise imza aşamasına gelememişti. Orta saha için sol ayaklı Polonyalı futbolcu Taras Romanczuk ile büyük ölçüde anlaşan ekibimizde kanat için ise sürpriz bir isim öne çıktı. 

Uzun süredir alınması düşünülen Jody Lukoki transferinde Kongo uyruklu oyuncunun kulübü Ludogorets’e takılan yeşil-beyazlı yönetim istenen astronomik bonservis ücreti nedeniyle bu transferde ilerleme sağlayamamıştı. Lukoki ile bağlantısını kesmeyen ancak altrentaif arayışlarına giren yönetimin bu mevki için sezon başında da gündeme gelen ancak son anda Zenit’ten alamadığı Robert Mak’ı yeniden gündeme aldığı iddia edildi. Rus ekibi Zenit’in sezon sonrasında sözleşmesi bitecek oyuncuyu bedelsiz vermek istediği belirtilirken kanatlarda, 10 numarada ve forvette oynayabilen 1.79’luk Slovak futbolcunun da Konyaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Aykut Kocaman’ın bu transfer için çekimser davrandığı, yönetimin ise hocayı ikna etmeye uğraştığı sızan bilgiler arasında. Manchester City altyapısında futbola başlayan ardından Nürnberg, Paok ve Zenit gibi takımlarda oynayan Robert Mak, Slovakya milli takımı formasını ise 58 kez giyerken 12 golle milli takıma katkı sağladı. Zenit’te bu sezon fazla şans bulamayan Robert Mak, takımıyla tüm kulvarlarda 10 maçta 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 
-------------

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.