Roller değişti!

Konyaspor, Fenerbahçe galibiyetiyle avantajı eline geçirirken Ç.Rize ve Y.Malatya için çanlar çalıyor
Roller değişti!

Süper Lig’de bitime son 8 maç kala düşme hattında kartlar yeniden dağıtılıyor. Konyaspor umutlarını artırırken, ateş hattına yeni takımlar dahil oldu

SÜPER Lig’de son düzlüğe yaklaşılırken zirve kadar düşme hattında da büyük bir çekişme yaşanıyor. Ligde son yılların en kötü sezonunu geçiren Konyaspor ise Fenerbahçe galibiyetiyle huzur buldu. Büyük bir kaosun içinde olan yeşil-beyazlılarda beklenen barışı Fenerbahçe galibiyeti getirdi. 

CAMİA 9 kişiyle alınan bu anlamlı zafer sonrası tek yumruk olurken, gözler kalan 8 maça çevrildi. Haftayı hayati derecede önemli 3 puanla kapatan ekibimizde rakiplerin kaybı ise Konyaspor’un keyfini daha da artırdı. Son haftalarda inanılmaz bir düşüş yaşan Çaykur Rizespor ve Yeni Malatyaspor’un puan kaybetmeye devam etmesi sevindirdi.

AYKUT Kocaman sonrası Konyaspor’un teklifini kabul etmeyen ve Rizespor’un başına geçen Ünal Karaman sonrası Karadeniz ekibi düşme hattına girerken, Sergen Yalçın sonrası toparlanamayan Yeni Malatyaspor ise durdurulamaz düşüş ile ateşin içine düştü. Böylelikle düşme hattındaki roller değişti.

TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.