Sabırsızlanıyoruz

Kartalın teknik patronu İlhan Palut taraftarlarla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyor
Sabırsızlanıyoruz

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen İlhan Palut takıma katkı sağlayacak 3 isimle daha anlaşmak istediklerini belirtti

Konyaspor’da teknik patron İlhan Palut Erzurum kampında değerlendirmelerde bulundu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Palut, “İlk hazırlık maçımızı Erzurumspor ile oynadık ve 2-1 kazandık. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Erzurum yaz kampı noktasında gerçekten iyi sahalara ve tesislere sahip. Hava ve mevsim şartları olarak da antrenmanlara uygun. Şu an her şey yolunda ve çalışmalarımızda yolunda güzel gidiyor” ifadelerini kullandı.

İlhan Palut, transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi vererek, “Her istediğimiz transfer istediğimiz zamanda olmuyor. Transferin birçok koşulu var. Bunların hepsinin aynı anda gerçekleşip oyuncunun katılımı gerekiyor. Şu ana kadar 4 oyuncu transferi yaptık. Tabii ki transfer arayışlarımız devam ediyor. Bu konuda yönetimimizle istişare halindeyiz. Takımımıza orta saha, kanat ve forvet bölgeleri için transfer arayışlarımız sürüyor” dedi.

Gelip takıma katkı sağlayacak oyuncuları bulmanın önemli olduğunu sözlerine ekleyen Palut, “10 günde de transferi bitirebilirsiniz. Ama önemli olan doğru ve takıma katkı sağlayacak oyuncuları bulmak. Bir sezon bu takımla devam etme durumumuzu düşünürsek hata yapma şansımız yok denecek kadar az olmalı. Hedeflediğimiz oyuncularla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Bu transferlerin en kısa zamanda gerçekleşmesi önemli” diye konuştu.

Pandemi nedeniyle taraftarsız oynanan maçların yeni sezondan itibaren yüzde 50 kapasite ile yeniden taraftarlara açık olacağını da sözlerine ekleyen Palut, “Klişe olacak ama gerçekten taraftarsız maçların tadı tuzu yok. Bu sezondan itibaren yüzde 50 kapasite ile taraftarlar stadyumlardaki yerlerini alacaklar. Biz Konyaspor’a geldik geleli taraftarlarımızla buluşma şansımız olmadı. Bu durum tabii ki bizde bir heyecana neden oluyor. Sabırsızlanıyoruz. O ambiyansı taraftarlarımızla birlikte yaşamak inanılmaz heyecan verici olacak” şeklinde görüş belirtti. *BURAK SALİH ÇEPECİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.