Şanssız başlangıç

Tavşançalı üstün oynadığı maçı farklı kaybetti
Şanssız başlangıç

UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’nde Konya’yı ve Türkiye’yi temsil eden Konya Büyükşehir Belediyesi Tavşançalıspor iyi mücadele ettiği kaleci engelini aşamadığı maçta Kosova ekibi FC Liqeni’ye 5-0 mağlup oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Tavşançalıspor Kulübü, Almanya’da düzenlenen UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçından mağlup ayrıldı.  Bu önemli organizasyonda Konya’yı ve Türkiye’yi temsil eden temsilcimiz Almanya’nın Sindelfingen şehrinde düzenlenen turnuvada TSV Weilimdorf Futsal (Almanya), FC Liqeni (Kosova) ve London Helvecia Futsal Club (İngiltere) takımlarıyla birlikte H Grubu’nda yer alıyor.

8 GRUP’TA 32 TAKIM

Tek devre şeklinde 8 grupta toplam 32 takımın mücadele ettiği ön eleme turunda, gruplarında ilk sırayı alan 8 takım ve tüm gruplar içinde en iyi puan ve averaja sahip bir grup ikincisi olmak üzere toplam 9 takım eleme turuna katılma hakkı elde edecek. Ön eleme turundan gelecek 9 takım, ön eleme turunu maç yapmadan geçen 23 seri başı takımla birlikte eleme turu mücadelesi verecek. Eleme turu kuraları 30 Ağustos’ta çekilecek.

KALECİLERİ GEÇEMEDİK

Temsilcimiz turnuvadaki ilk maçını Kosova ekibi FC Liqeni ile oynadı. Tavşançalıspor Bezirgan, Sanchez Nagles, Shq. Brahimi, Diaz ve İşkodra’nın gollerine engel olamayarak şanssız bir şekilde maçı 5-0 kaybetti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Tavşançalıspor 35 kez gol girişiminde bulunup bunların 14’ünde çerçeveyi bulurken Kosova ekibinin kalecisi Gashi ve son bölümde oynayan yedek kaleci Misini’yi geçemedi. Kosova ekibi ise 11 isabetli gol girişiminin 5’inde fileleri havalandırdı.  (Veli Söylemez)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.